U trendu

Gurnula drugaricu s mosta, zaplakala u sudnici kad je čula kaznu (video)

Jedna 19- godišnjakinja nedavno je na sudu priznala da je 7. avgusta prošle godine gurnula 16-godišnju prijateljicu sa 18 metara visokog mosta iznad Molton vodopada na reci Luis u gradu Jakolt u Vašingtonu, a kada je čula presudu koju je doneo sudija, rasplakala se.

Osuđena je na dva dana zatvora i 38 dana rada u javnom interesu, javlja Dejli Mejl

Sudija Darvin Zimerman prilikom izricanja presude rekao je da bi 19-godišnjoj Tejlor Smit da provede malo vremena u zatvoru s obzirom na ozbiljne povrede koje je zadobila njena drugarica Džordan Holgerson. Tejlor je ranije ovog meseca priznala krivicu u sklopu nagodbe.

Snimak koji je objavljen na Jutjubu jasno pokazuje da je Džordan gurnuta s mosta. Završila je u bolnici s pet slomljenih rebara i probijenim plućima.

U sredu je na sudu rekla da se još bori s fizičkom rehabilitacijom, bolovima, nelagodnošću i napadima panike. Tokom svoje izjave rasplakala se u sudnici. Rekla je da je bila užasnuta kad je Tejlor gurnula  i da je mislila da će umreti.

– Danas smo srećni što je živa. Mene i moju porodicu ovo je koštalo mnogo novca, a da ne govorim o stresu i brizi – izjavila je njena majka Dženel Holgerson.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (2)