Haos na izboru za mis: Otela krunu pobednici i povredila joj glavu (video)

Pobednica jednog izbora za mis na Šri Lanci takmičenje je završila sa povredom glave nakon što je nastao haos na bini tokom dodele titula.

Pušpika De Silva osvojila je titulu najlepše gospođe Šri Lanke, a svečanost se prenosila na nacionalnoj televiziji. Međutim, nekoliko trenutaka kasnije dobitnica te titule iz 2019. godine, Kerolajn Jurie, oduzela je krunu De Silvi, tvrdeći da titula ne može da bude njena jer je bila razvedena.

Naime, pravila izbora su da su takmičarke u braku i da ne smeju da budu razvedene.

„Postoji pravilo koje sprečava da se takmiče žene koje su se već udale i razvele pa preduzimam korake da krunu dobije drugoplasirana“, rekla je Jurie publici s pozornice. Krunu je zatim stavila na glavu prve pratilje, a De Silva je u suzama napustila binu.

Kasnije je na Fejsbuku napisala da je morala u bolnicu zbog povrede glave nastale dok joj je Jurie skidala krunu.

Organizatori su se naknadno izvinili De Silvi i vratili joj krunu jer je utvrđeno da ona nije razvedena, već da ona i suprug trenutno samo žive odvojeno. „Kerolajn Jurie se sramno ponela, a organizacija Mrs World već je započela istragu o tom pitanju“, rekao je vlasnik licence Čandimal Jayasinge.

„Prava kraljica nije žena koja ukrade krunu druge žene, već žena koja diskretno popravi krunu druge žene“, zaključila je De Silva.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

izbor za misskandal
Komentari (0)
Dodaj komentar