Hit transformacija bake: Sva je u mišićima, a niko ne veruje koliko godina ima

Ne postoji starosna granica da biste počeli da brinete o svom zdravlju. Za Džoan MekDonald, motivacija da ojača svoje telo pojavila se pre dve godine, kada je imala 72 godine.

Sada, sa 74 godine, Džoan je zbog svoje transformacije postala hit na društvenim mrežama, a na Instagramu ima preko 845 hiljada pratilaca.

„Ne možete vratiti sat, ali opet ga možete uključiti“, njen je životni moto, piše Men’s Health.

Džoanin fitnes instruktor je zapravo njena ćerka Mišel MekDonald, koja je profesionalni trener. Na svom Instagramu Džoan objavljuje mnogo video snimaka iz teretane na kojima radi impresivne vežbe, čime iznenađuje i dosta mlađe.

Radeći na svojoj fizičkoj kondiciji s ćerkom, Džoan je naučila važne lekcije koje možete iskoristiti u teretanu.

Nedavno je objavila viralni post u kojem se osvrće na važnost stila teretane kao motivirajući faktor. Govoreći o svom ličnom iskustvu, ona piše da je mrzela isprobavanje odjeće pre početka treninga, a koristila je i vrećaste šorceve i majice. Kad je ćerka insistirala da kupi novu odeću za vežbanje za svoje fitnes putovanje, Džoan je primetila nagli pomak. Priznala je da se jako dobro osećala u novoj odeći.

Iako se stil, kaže ona, često smatra trivijalnim, zapravo je sjajno motivaciono sredstvo i ima snažan uticaj na samopouzdanje.

„Ako ja mogu naučiti tu lekciju u sedamdesetim, možete i vi. Sada me nećete uhvatiti da idem u teretanu, a da pre toga nisam izabrala omiljenu odeću“, kaže Džoan.

Na kraju poručuje: „Volite sebe dovoljno da se promenite i pokažite sebi tu ljubav svakodnevno“.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

bakamišićavo telotransformacija
Komentari (0)
Dodaj komentar