Ima 41 godinu, otkrila zašto je još devica, pa JAVNO odlučila da stavi tačku… (video)

Mišel je u životu poljubila samo dva muškarca, nikada nije bila na sastanku za Dan zaljubljenih i nikada nije dočekala Novu godinu ljubeći se s nekim. Otkrila je da je još devica, iako ima 41 godinu.

Nije odustala od toga da pronađe partnera, ali priznaje da je jednostavno „zaboravila“ da izgubi svoju nevinost, te smatra da nikada nije imala ni priliku.

– Većina ljudi izgubi nevinost u srednjoj školi, ali ja sam bila jednostavno štreberka i pomalo asocijalna. Većina ide na fakultet, ja nisam, nisam naučila taj stil života, bila sam savršeno srećna što sam nakon škole mogla da odem kući, da gledam TV, da vikendom odem sa mamom u bioskop – ispričala je ona za emisiju na TLC-u „Virgin Diaries“.

Bila je na nekoliko sastanaka, ali ništa više od toga se nikada nije dogodilo.

– Poljubila sam samo dva muškarca i nikada nisam videla golog muškarca. Pokušala sam da imam vezu i to je bila velika stvar. Kad je trebalo da ga poljubim na kraju večeri, toliko sam se uplašila, da sam doslovno povratila – otkrila je.

Mišel je uverena da je skrivanje ove tajne delom krivo za njen nedostatak seksualnog iskustva. Zato je priredila „zabavu“ za svoje prijatelje i porodica gde im je otkrila ovu tajnu.

– Nadam se da će objavljivanje istine izazvati zainteresiranost, definitivno ne planiram da umre, kao devica. Mislim da se više bojim da priznam ovu činjenicu nego što se bojim samog seksa – rekla je.

Na njeno iznenađenje, njeni prijatelji i porodica dočekali su tu vest aplauzom, a neki muškarci su na zabavi Mišel rekli kako smatraju da je to što je nevina ‘seksi’.

– Otkrivanje ove tajne olakšaće mi život u vezi jer to više neće biti tajna – zaključila je, a piše „The Sun“.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Devicanevinost
Komentari (0)
Dodaj komentar