Jeziv snimak: Čovek visi sa aviona koji poleće (video)

Još jedan šokantan video dolazi sa aerodroma u Kabulu, gde je situacija dramatičnija od samog pada Kabula u ruke talibana.

Podsetimo, na hiljade ljudi i dalje se nalazi na tom aerodromu, pokušavajući da napusti Avganistan. I dok danas postoji bilo kakv red, scene od ponedeljka obišle sus vet, a stizale su jedna za drugom.

Među mnogim snimcima su i oni na kojima se vidi kako tela Avganistanaca padaju sa aviona koji je poleteo, zatim su objavljeni drugi snimci očajničkih pokušaja Avganistanaca da pobegnu kačeći se za točkove aviona.

Najnoviji uznemirujući video objavljen je danas, ali je snimljen tokom jučerašnjeg paničnog pokušaja Avganistanaca da se zakače za avion. Kako navodi Raša tudej, snimak je napravljen iz unutrašnjosti aviona koji poleće sa kabulskog aerodrome, dok se kroz prozor letelice vidi zakačen čovek.

U međuvremenu, telo Avganistanca pronađeno je u točku za sletanje američkog transportnog aviona C-17, nekoliko sati nakon što je poleteo sa međunarodnog aerodroma „Hamid Karzai“ u Kabulu. Telo pronađeno u točku učinilo je avion privremeno neispravnim, prenosi briselski portal Politiko.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

avion
Komentari (3)
Dodaj komentar
  • Anonimni

    Milovane ne …. leba ti. Nije ovo komercijalni let za turiste na Bali nego evakuacija iz ratne zone vojnim transporterom. Piloti su uradili šta su trebali i morali. Isto bi postupio i ruski i svaki drugi pilot. Inteligencija ovih što su se nakačili je posebna priča. Evolucija na delu kolliko god brutalno zvučalo. Još se smeše za selfie…pomerili su granice gluposti.

  • milovan

    I hoce li pilot odgovarati.??? Kako je mogao poleteti a covek visi.??? Gde su sada Americka ljudska prava.???!!! Zamislite da se za Ruski,Kineski ili Srpski avion neko tako nakacio i pilot mrtav hladan poleti. Pa nas bi bombardovali a Kineze i Ruse bi godinama stavljali na stub srama. Ali zapadnjaci,nemogu biti krivi.

  • Anonimni

    Ima budala. Koliko treba biti glup pa se kaciti na avion.