Kamera za dadilje uhvatila jeziv trenutak dok su majka i beba spavale (video)

Kamera za dadilje postavljena u dečijoj sobi snimila je provalnika koji pažljivo hoda po sobi dok osmomesečni sin vlasnika kuće spava u dečjem krevecu.

Policija je saopštila da je za sada još uvek nepoznati čovek u ranim jutarnjim satima u ponedeljak ušao u kuću u mestu Lajton Siti, u američkoj saveznoj državi Juta, prenosi DailyMail.

Policija je rekla da je provalnika snimila kamera dok je stajao pored dečijeg kreveta i kreveta na kojem je spavala majka deteta. Traže pomoć javnosti u identifikaciji uljeza, koji je nosio iPhone s maskicom koja je prikazivala Appleov simbol, imao je i burmu. Žena i muž odlučili su da ostanu anonimni, a napominju da uljez nije ništa ukrao iz kuće.

– Strašno sam uplašena. Ne znam kako da pređem preko ovog događaja – rekla je vlasnica kuće.

Par je rekao da nisu sigurni kako je uljez ušao u njihov dom jer nije bilo znakova provale, a sva vrata su bila zaključana. Boje se da je provalnik znao njihov kod za otvaranje garaže, a možda je i reč o nekome koga poznaju od ranije.  – To je upravo ono što me zabrinjava, da bi to mogao biti neko koga znamo – rekao je muž.

Vlasnik u vreme upada nije bio u spavaćoj sobi, a dvogodišnja ćerkica je spavala u drugoj sobi.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

bebaprovalnik
Komentari (0)
Dodaj komentar