U trendu

Kamera za dadilje uhvatila jeziv trenutak dok su majka i beba spavale (video)

Kamera za dadilje postavljena u dečijoj sobi snimila je provalnika koji pažljivo hoda po sobi dok osmomesečni sin vlasnika kuće spava u dečjem krevecu.

Baby Cam Footage

***UPDATE*** ON OCTOBER 31, 2108, AN ARREST WAS MADE IN THIS CASE. MR. JONATHAN GONZALEZ WAS BOOKED INTO THE DAVIS COUNTY JAIL ON BURGLARY AND LEWDNESS CHARGES.PLEASE HELP US IDENTIFY THIS MAN!At 3:40 Monday morning the man seen in this video snuck into a home near 2500 E. and 200 S. in Layton. The baby cam captured footage of him walking around the master bedroom exposing himself and standing next to the bed and crib where a woman and her baby slept. The suspect appears to be thin, wearing dark jeans, slip on shoes, a light, possibly multi-colored sweatshirt, a wedding band, and carrying an Iphone with a case showing the Apple symbol through a cutout. If anyone recognizes his mannerisms or clothing or knows anything about this case, please message us or call 801-497-8300 and reference incident number 18-07370.

Gepostet von Layton City Police Department am Dienstag, 15. Mai 2018

Policija je saopštila da je za sada još uvek nepoznati čovek u ranim jutarnjim satima u ponedeljak ušao u kuću u mestu Lajton Siti, u američkoj saveznoj državi Juta, prenosi DailyMail.

Policija je rekla da je provalnika snimila kamera dok je stajao pored dečijeg kreveta i kreveta na kojem je spavala majka deteta. Traže pomoć javnosti u identifikaciji uljeza, koji je nosio iPhone s maskicom koja je prikazivala Appleov simbol, imao je i burmu. Žena i muž odlučili su da ostanu anonimni, a napominju da uljez nije ništa ukrao iz kuće.

– Strašno sam uplašena. Ne znam kako da pređem preko ovog događaja – rekla je vlasnica kuće.

Par je rekao da nisu sigurni kako je uljez ušao u njihov dom jer nije bilo znakova provale, a sva vrata su bila zaključana. Boje se da je provalnik znao njihov kod za otvaranje garaže, a možda je i reč o nekome koga poznaju od ranije.  – To je upravo ono što me zabrinjava, da bi to mogao biti neko koga znamo – rekao je muž.

Vlasnik u vreme upada nije bio u spavaćoj sobi, a dvogodišnja ćerkica je spavala u drugoj sobi.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike