Kao maloletnica je šokirala ceo svet, pogledajte kako izgleda danas (foto)

Zahia Dehar (29) danas je modna dizajnerka i model, a oprobala se i u glumi.

Ali, ova devojka rođena u Alžiru našla se na naslovnim stranama svetskih medija 2009. godine zbog seks-skandala s fudbalerima. Tada je otkriveno da je kao maloletnica, sa samo 16 godina, spavala s tadašnjim francuskim reprezentativcima Frankom Riberijem i Karimom Benzemom.

Kada je javnost saznala za tu aferu, dvojica fudbalera završila su na sudu, ali su protiv njih odbačene optužbe jer se ustanovilo da nisu nikako mogli da znaju da je prostitutka maloletna.

Zahia je od svog tela zarađivala 20-ak hiljada evra mesečno, a porodica je se odrekla nakon što je saznalo za skandal. Ali, ona je kasnije tvrdila da zapravo nije prostitutka.

– Nemam svodnika i sav novac ide meni. Usluge pružam samo onima kojima želim i niko ne može da me natera da radim nešto što ne želim i kada to ne želim – rekla je svojevremeno.

Zahira je skandal s fudbalerima iskoristila kako bi se promovisala. Glumila je u dva francuska filma, bila je model čak i za Karla Lagerfilda, zaštitno lice kampanje PETA, a danas dizajnira donji veš. Na Instagramu je prati 239 hiljada ljudi.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

fudbalerimaloletnicaskandal
Komentari (1)
Dodaj komentar
  • ANDREJ

    Devojka je veoma lepa,a njena prirodna senzualnost,deluje tako nevino,da je to cudesno.Nikako ne zasluzuje,bilo kakvu osudu svog nacina zivota,kao i nacin na koji je zaradjivala novac.Njen nacin kako se probijala kroz ovaj surovi zivot,ne zasluzuje prezir vec divljenje.Prelepa je i eroticna.Svaka joj cast.