Krvave glave iz bolnice poslala kozmetičarki poruku: ‘Najbolja si’ – vidite li zašto?

Nakon što preživite stravičnu saobraćajnu nesreću, izgled vam je verovatno poslednja briga. Međutim, Karina Montes pronašla je utehu tokom traumatičnog razdoblja u tome što su joj nadograđene trepavica ostale netaknute nakon nesreće.

Naime, krajem oktobra u njezin automobil se zakucao kombi. Zadobila je povrede glave, a njen auto joj više nije u voznom stanju.

Nakon tri nedelje u bolnici Karina je kontaktirala svoju kozmetičarku Valeriju Brianu kako bi je pohvalila jer su nadograđene trepavice i u tom užasnom momentu ostale na mestu.

“Hej!! Možda ću zvučati ludo, ali htela sam samo da ti kažem da si najbolja kozmetičarka ikada jer sam bila u užasnoj saobraćajnoj nesreći 30. oktobra, a trepavice su se i dalje držale. Oporavljam se sada, ne brini”, napisala je devojka. Priložila je i fotografiju iz bolnice na kojoj je krvava i glava joj je u zavojima, ali trepavice su netaknute.

Valerija je na Tviteru podelila ovu jedinstvenu recenziju svoje klijentkinje i skupila više od 620.000 lajkova.

“Super mi je što je tako pozitivna oko nesreće, nadam se da će se ubrzo oporaviti”, “E, ovako se oglašavaju nečije usluge”, “Najbolja reklama ikad”, “Skoro je poginula, a srećna je zbog trepavica”, “Bukvalno joj krvari glava, ali koga briga, trepavice su joj odlične. Odlična energija”, pisali su tviteraši u komentarima.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

kozmetičarkapovredatrepavice
Komentari (0)
Dodaj komentar