Mlada zvezda iz Srbije nominovana za najlepšu devojku na svetu (foto)

Marija Žeželj, srpska manekenka, pevačica i jutjuberka poslednjih godinu dana živi u Americi, a nedavno je postigla veliki uspeh kada je prošetala pistom na pre stižnoj Nedelji mode u Njujorku.

https://www.instagram.com/p/B2Mv-FYBMOp/

Ova mlada zvezda ima samo 19 godina, a iza sebe ima uspešnu karijeru i višemilionske preglede na Jutjubu, što svojih pesama, što snimaka koje je postavljala na temu mode i lepote.

Godine 2016. dobila je prestižnu nagradu na takmičenju „The Look of The Year“ koje ja održano na Siciliji. Nakon što je napunila 18 godina postala je član modne agencije „Women“ iz Njujorka.

Novi uspeh ove zvezde, rođene 1999. godine, je nominovacijai za najlepšu devojku na planeti po izboru uticajnog udruženja kritičara pod nazivom TC Candler.

https://www.instagram.com/p/By0m5KdhC3Y/

Marija je vrlo ambiciozna i još sa 15 godina je počela da zarađuje snimajući klipove za jutjub kanal, davajući savete tinejdžerima.

https://www.instagram.com/p/BysjlNTh1yx/

Završila je gimnaziju u Novom Sadu, prirodno-matematički smer, i sedam godina je trenirala odbojku. Ipak, zbog brojnih obaveza koje je preuzela na sebe, Žeželjeva je morala da se odrekne sporta.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

devojkanajlepša
Komentari (2)
Dodaj komentar
  • Anonimni

    E nije,bas je slatka devojcica.Sto ste ljubomorn

  • Anonimni

    I već je radila korekciju usana… šta li tek sledi ?