„Moj muž je lep i zgodan, a meni se rugaju da pored njega izgledam kao ružno pače“

TikTokerka Hejzl Mekbrajd otkrila je da joj je muž „pravi avion“, a da njoj često govore da pored njega izgleda kao „ružno pače“, piše The Sun.

@hazelmcbrideauthor

I wanted to stitch the original video but it wasn’t allowed. So just a video of us looking awkward #couplesoftiktok #shrekinthesky #millennialcouple

♬ original sound – Emily Bonani

„Kada ćemo videti ludo zgodne muškarce sa ženama prosečnog izgleda?“, upitala je Hazel svoje pratioce na TikToku. Mnogi su joj se javili u komentarima i poručili joj da je i ona prelepa.

„Ne vidim ženu prosečnog izgleda. Vidim dve predivne osobe“, bio je jedan od komentara. Druga osoba je dodala: „Možda mu je stalo do unutrašnje lepote umesto do izgleda“, na šta mu je Hejzel šaljivo odgovorila: „Možda zato što je njegova ličnost tako prosečna, a ja sam savršena“.

@hazelmcbrideauthor

Sometimes it’s as simple as loving each other #couplesoftiktok #imobsessedwithhim #obsession #euphoriahigh

♬ original sound – paravi 💖🌻🦋✨

Hejzel je otkrila da je jako sigurna u sebe i u svoju vezu. Ona i njen partner Pol upoznali su se pre više od četiri godine dok je ona radila na Tenerifima, a Pol je bio na godišnjem odmoru. Žive u Holandiji i planiraju da uskoro zasnuju porodicu.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

muzzena
Komentari (3)
Dodaj komentar
  • Rade

    Prava poruka je vidite me smotala sam kul frajera ja sam faca….

  • goga

    Racuna se ,po nekom pravilu da zena treba da bude lepsa od muskarca,i onda kada se desi obrnuto cudno bude.Mada nisam videla lu zivotu (iako je lepota relativna) lepseg muskarca od zene.

  • Ljiljana

    On jeste lepši od nje, ali kakve veze ima? Da je situacija obrnuta, niko ne bi komentarisao.