U trendu

„Moj muž je lep i zgodan, a meni se rugaju da pored njega izgledam kao ružno pače“

TikTokerka Hejzl Mekbrajd otkrila je da joj je muž „pravi avion“, a da njoj često govore da pored njega izgleda kao „ružno pače“, piše The Sun.

@hazelmcbrideauthor

I wanted to stitch the original video but it wasn’t allowed. So just a video of us looking awkward #couplesoftiktok #shrekinthesky #millennialcouple

♬ original sound – Emily Bonani

„Kada ćemo videti ludo zgodne muškarce sa ženama prosečnog izgleda?“, upitala je Hazel svoje pratioce na TikToku. Mnogi su joj se javili u komentarima i poručili joj da je i ona prelepa.

„Ne vidim ženu prosečnog izgleda. Vidim dve predivne osobe“, bio je jedan od komentara. Druga osoba je dodala: „Možda mu je stalo do unutrašnje lepote umesto do izgleda“, na šta mu je Hejzel šaljivo odgovorila: „Možda zato što je njegova ličnost tako prosečna, a ja sam savršena“.

@hazelmcbrideauthor

Sometimes it’s as simple as loving each other #couplesoftiktok #imobsessedwithhim #obsession #euphoriahigh

♬ original sound – paravi 💖🌻🦋✨

Hejzel je otkrila da je jako sigurna u sebe i u svoju vezu. Ona i njen partner Pol upoznali su se pre više od četiri godine dok je ona radila na Tenerifima, a Pol je bio na godišnjem odmoru. Žive u Holandiji i planiraju da uskoro zasnuju porodicu.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (3)