Muž je pet godina varao s njenom majkom: „U ljubavnom klinču zatekao ih je naš sin“

Kao da nije dovoljno strašno kada saznate da vas je partner prevario, još je strašnije saznati se upustio u ljubavnu aferu s nekom vama najbližom osobom.

Upravo to se dogodilo majci dvoje dece Džejmi Voker iz SAD-a. Šokantnu ispovest podelila je na TikToku ispričavši kako je dan nakon 33. rođendana otkrila da je njen suprug imao ljubavnu aferu s njenom majkom koja je trajala pet godina.

Džejmi je potom objasnila da je ljubavnike zapravo još pre devet godina otkrio njen sin tinejdžer nakon što je upao u sobu i zatekao u ljubavnom klinču svog oca i baku.

– Moj sin im je poručio, ako joj vi ne kažete, ja ću to da uradim, rekla je.

– Moj sada već bivši suprug odlučio je da mi prizna istinu. Bilo je to za vreme jedne duže vožnje u automobilu. Završili smo na parkingu j***nog Volmarta, imali smo ozbiljan razgovor i rekao mi je što se događalo zadnji pet godina.

Džejmi je bila slomljena kada je saznala istinu, ali tvrdi da nije odmah mogla da napusti muža zbog finansijskih problema.

– Bila sam šokirana i nisam znala šta da uradim. Nisam bila u finansijskoj mogućnosti da se brinem za sebe i decu u to vreme, tako da sam ostala s njim i krenuli smo na terapiju, priznala je.

Porodica se kasnije preselila u državu Tenesi ne bi li pokušali da prošlost ostave iza sebe i počeli iznova, ali njen suprug nije uspevao da ostane veran. Opet je prevario, ovaj put s koleginicom s posla (60).

Konačno su se razveli 2017. godine, a nakon toga je njen bivši suprug oženio koleginicu s kojom je prevario.

U seriji snimaka na TikToku, Džejmi je odgovorila na neka pitanja svojih pratilaca. Zanimalo ih je između ostalog kako se njen sin, koji sada ima 25 godina, nosio s tom situacijom, ali i raspadom braka.

– U to vreme je imao 16 godina i bilo je to za njega traumatično iskustvo. Sada je dobro, ali neko vreme je bilo problema.

Rekla je da njen sin nema dobar odnos sa bakom i ocem, ali da ona i njen bivši suprug i dalje zajednički odgajaju kćer.

Progovorila je i o odnosu s majkom, koja je imala aferu s njenim mužem.

– Četiri godine uopšte nismo komunicirale, bilo je potrebno vreme da zacelim rane, i nisam želela da se bavim njenim sr***ma.

Ističe da su tokom prošle godine donekle izgladile odnose, ali da još uvek ne može da s njom razgovara o bivšem suprugu

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

aferamuzmajkaprevara
Komentari (1)
Dodaj komentar
  • David

    Šta češ kad se vole a i ostaje u porodici