Najluđi razlozi za razvod: Crtani film, papagaj, mačke, previše seksa

Prevara, finansijski problemi, zlostavljanje – iako najčešći razlozi za razvod, nisu i oni najčudniji.

„Huffington“ je izdvojio neke od najbizarnijih razloga za razvod, koji su ujedno pokazatelj da će ljudi uvek pronaći povod – ako to žele.

Crtani film „Zaleđeno kraljevstvo“

Jedna Japanka razvela se od  svog supruga zbog toga što mu se nije dopao film „Zaleđeno kraljevstvo“.

Prema pisanju britanskog lista „Metro njuz“, ona mu je rekla da „ako ne može da razume zbog čega je taj animirani film dobar, nešto nije u redu sa njim kao ljudskim bićem“, a nakon toga zatražila razvod.

Polomljena proteza za polni organ

Jedan Rus je, nakon što je saznao da mu supruga nije zadovoljna u krevetu, ugradio protezu za penis.

Tokom jedne od vrućih igrica, proteza je pukla, ali je obećao da će nabaviti novu. To međutim nije bilo dovoljno brzo. Njegova supruga je rekla da joj je dosta neuspeha u krevetu i želi razvod.

Ogromna želja za seksom

Ni previše seksa nije dobro za brak, ako je suditi po Indijcu koju je upravo zbog toga zatražio razvod.

Svoju suprugu je nazvao agresivnom, tvrdoglavom i autoritativnom ženom koja ga tera da pije lekove kako bi bio bolji u krevetu.

Takođe, rekao je da mu je pretila da će spavati s drugim muškarcima ako on ne može da je zadovolji.

Suprugu u u telefonu memorisao kao „Guantanamo“

„Medo“, „ljubavi“, „srećice“ – sve to jednom Saudijcu nije bilo dovoljno dobro već je svoju suprugu u telefonu memorisao kao „Guantanamo“.

Ona je zbog toga podnela zahtev za razvod. On se pravdao time da želi da zaštiti svoju privatnost, odnosno da ne želi da drugi vide kad ga supruga zove. Njoj se nije svidjelo da ju upoređuje sa zloglasnim vojnim zatvorom.

Papagaj otkrio preljubu

Kućni ljubimci vas mogu spojiti, ali i razdvojiti što potvrđuje slučaj u Kini.

Žena je posumnjala da je muž vara kad je njen papagaj ponavljao reči „razvod“, „volim te“ i „budi strpljiva“. Navodno to nije izolovan slučaj.

Ženu je opsjeo duh

Muškarac iz Dubaija kao razlog za razvod braka naveo je duha.

Supruga je odbila da spava s njim, a njena porodica takvo ponašanje je opravdala duhom iz arapske mitologije. Nju je, prema tim tvrdnjama, zaposeo duh, a nekoliko religijskih stručnjaka pokušalo je na njoj izvesti egzorcizam.

Žena udomila 550 mačaka

Muškarac je podneo zahtev za razvod nakon što je njegova supruga udomila 550 mačaka, piše „Times of Israel“.

On je tvrdio da nema gde da spavati niti jede, a par je kasnije čak pokušao da se pomiri. Međutim, odustali su jer supruga nije htela da se odrekne svojih kućnih ljubimaca.

Muškarac čistoću doma shvatao preozbiljno

Nemica se razvela od supruga nakon 15 godina braka zato što je on bio previše opsednut čistoćom i čišćenjem.

Nikada nije mogla da shvati njegov perfekcionizam, ali kap koja je prelila čašu bila je ona kad je srušio zid jer je bio previše prljav.

Žena poljubila konja

Muškarac se razveo od supruge nakon što je na društvenoj mreži video fotografiju na kojoj njegova supruga ljubi konja.

Supruga je rekla da je to samo dokaz njene ljubavi prema arapskim konjima i da ne želi da bude s muškarcem koji smatra da je to varanje.

Prevara iz 1940-ih

Italijanski par razveo se 2011. godine zbog prevare iz 40-ih godina.

Muškarac od 99 godina zatražio je razvod od svoje 96-godišnje supruge zato što je pronašao ljubavna pisma koje je 40-ih godina izmjenjivala sa drugim muškarcem.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

razvodrazlozi
Komentari (1)
Dodaj komentar
  • bambi

    Glavni razlog zasto mlade devojke rasturaju brak cim zatrudne lezi u cinjenici da u parnicnim postupcima o dedeli starateljstva, u 99% slucajeva sud na osnovu licemerne preporuke Centara za socijalni rad a koji su pod direktivom nadleznog ministarstva, uvek dodeljuje starateljstvo mladim mamicama. Posto postoji ovakav oblik polne diskriminacije u Srbiji, mlade mamice tu rupu u zakonu koriste da bi koristeci sopstvenu decu dolazile do alimentacione finansijske zarade. Zivimo u bolesnom i poremecenom dobu. Dokaz da mlade mamice deca zapravo uopste ne zanimaju niti imaju zivaca da podizu decu jesu ustanove za decu. Mlade mamice decu vec sa godinu i po smestaju u jaslice, pa vrtic, pa zabaviste, pa u skoli boravak, pa dede i babe i tako redom a one jadne i uboge, nasminkane, utegnute, iztetovirane, cigaricu u jednu ruku, dzukelu u drugu, u trecu ruku mobilni a cetvrtom rukom samo zaustavljaju sponzore pa pravac kafici i diskoteke po celi dan a onda od dzipa do dzipa. Ono sto je u celoj ovoj prici bolesno jeste cinjenica da sponzoruse mogu oko malog prsta da vrte i Apelacioni i Kasacioni sud. Sramota za jednu drzavu. Da ne pricamo da parnicni postupci traju po nekoliko godina u kom periodu se mlade mamice izivljavaju nad bivsim muzevima ne dozvoljavajuci im decu ni da vide a kamoli da pomiluju ili poljube. Pri tome, izivljavanje poprima jacu dozu jer im je drzava dodatno omogucila da tuzakaju bivse tuzbama za nasilje.shodno kojim je trenutno 80% oceva nasilnici u Srbiji. Narusena prava dece na oca ali smo zato sa pravima kucina na prvom mestu u svetu. Srbijo, sram da te bude.