Najmanji bračni par na svetu deli jednu od najvećih ljubavi (foto)

Visina nije bitna, a ovaj srećno oženjeni par savršen je primer za to. Paulo i Katyucia iz Brazila, zajedno, imaju visinu otprilike 180 cm zbog kojeg su u Ginisovoj knjizi rekorda zavedeni kao ‘najmanji venčani par na svetu’.

Par je zbog toga stekao svetsku slavu, ali njihova ljubavna priča takođe zaslužuje određenu pažnju. Paulo je visok 90 cm, a njegova supruga Katyucia samo je 1 cm viša od svog supruga.

– Možda smo niži od prosečnog čovjeka, ali naša ljubav je jednako velika ako ne i veća, a zbog životnih izazova s kojima smo se susretali zahvalni smo što smo se našli pa verujemo da ne postoji nešto što zajedno ne možemo da rešimo – kažu zaljubljeni Brazilci.

Mladi se par upoznao preko društvenih mreža, neko vreme su se dopisivali, a zatim je došlo i do prvog spoja u realnosti. Usledio je poljubac, ali priča dalje nije bila tako jednostavna kako se čini.

– Smatrala sam ga vrlo dosadnim i išao mi je na živce s onim što sam smatrala da su jeftini komplimenti i uvaljivanje. Ipak, Paulo nije odustajao i na kraju me je osvojio kad sam shvatila da je to njegov iskren način pokazivanja naklonosti – ispričala je mini Brazilka.

Katyucia kaže da su, izuzev njihove visine, oni tipičan par koji se ljubi i svađa, zeza i miri. Ona priznaje da ima komplikovan temperament, ali Paolo je vrlo miran i razuman.

Paulo, kao državni službenik za svoju lokalnu upravu, i Katyucia, vlasnica kozmetičkog salona, ​​privlače pažnju zbog svoje visine, i to ne uvek na pozitivan način. Ali, kažu da im podbadanja i ismevanja na neki način pomažu jer ih samo čine jačima, a veruju da je ljubav jača od svake mržnje.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

bračni parnajmanji
Komentari (0)
Dodaj komentar