Najmanji bračni par na svetu deli jednu od najvećih ljubavi (foto)

Visina nije bitna, a ovaj srećno oženjeni par savršen je primer za to. Paulo i Katyucia iz Brazila, zajedno, imaju visinu otprilike 180 cm zbog kojeg su u Ginisovoj knjizi rekorda zavedeni kao ‘najmanji venčani par na svetu’.

View this post on Instagram

Shortest married couple ❤️ Paulo Gabriel da Silva Barros and Katyucia Lie Hoshino, both of Brazil, have been verified for this title at a combined height of just 181.41 cm (71.42 in), and officially became record holders back in September 2016 after tying the knot. Paulo (aged 31 and 90.28 cm (35.54 in) in height),and Katyucia, (28 and 91.13 cm (35.88 in) first met in 2006 through the now defunct social media platform, Orkut. Paulo always found Katyucia to be attractive, but at first she didn't reciprocate and actually blocked him on the instant messaging site! But he eventually won her over😊 After dating and moving in together, it wasn't long before they realized they were true soulmates, and wanted to get married. “We may be short but we have big hearts and lots of love for each other as well as everybody in our lives. Our life isn’t without its challenges but we are so happy we can tackle these challenges together.”💑 —————————————————————— #guinnessworldrecords #love #smallest #heart #valentinesday #soulmates #happy #socialmedia #brazil #couple #married #dating #together

A post shared by Guinness World Records (@guinnessworldrecords) on

Par je zbog toga stekao svetsku slavu, ali njihova ljubavna priča takođe zaslužuje određenu pažnju. Paulo je visok 90 cm, a njegova supruga Katyucia samo je 1 cm viša od svog supruga.

– Možda smo niži od prosečnog čovjeka, ali naša ljubav je jednako velika ako ne i veća, a zbog životnih izazova s kojima smo se susretali zahvalni smo što smo se našli pa verujemo da ne postoji nešto što zajedno ne možemo da rešimo – kažu zaljubljeni Brazilci.

Mladi se par upoznao preko društvenih mreža, neko vreme su se dopisivali, a zatim je došlo i do prvog spoja u realnosti. Usledio je poljubac, ali priča dalje nije bila tako jednostavna kako se čini.

– Smatrala sam ga vrlo dosadnim i išao mi je na živce s onim što sam smatrala da su jeftini komplimenti i uvaljivanje. Ipak, Paulo nije odustajao i na kraju me je osvojio kad sam shvatila da je to njegov iskren način pokazivanja naklonosti – ispričala je mini Brazilka.

Katyucia kaže da su, izuzev njihove visine, oni tipičan par koji se ljubi i svađa, zeza i miri. Ona priznaje da ima komplikovan temperament, ali Paolo je vrlo miran i razuman.

Paulo, kao državni službenik za svoju lokalnu upravu, i Katyucia, vlasnica kozmetičkog salona, ​​privlače pažnju zbog svoje visine, i to ne uvek na pozitivan način. Ali, kažu da im podbadanja i ismevanja na neki način pomažu jer ih samo čine jačima, a veruju da je ljubav jača od svake mržnje.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.