Naručila haljinu od 9.000 dinara, dobila krpicu koja joj ne pokriva ni grudi (foto)

Jedna devojka naručila je haljinu preko interneta koja je na fotografijama izgledala savršen, ali kada je komad odeće stigao, nije znala da li da plače ili se smeje.

Kortni Henderson tražila je novu haljinu za rođendansku večeru i pronašla smaragdnu šljokičastu haljinu za 65 funti (9.000 dinara) iz onlajn prodavnice Dressmmezee. Ali ona uopšte nije bila ni nalik onoj na internetu i imala je ogromne proreze u predelu grudi.

Kortni iz Njukasla napravila je selfi u haljini koju je dobila i objavila ga na Tviteru, uz fotografiju haljine koju je naručila, a njena objava postala je viralna.

„Nemoj kupovati odeću putem interneta – lekcija“, jedna je od reakcija, a nakon brojnih kritika na račun haljine, oglasio se i prodavac.

„Naša ‘Ex Lovers’ haljina je bila jedna od najprodavanijih otkada je dodata na veb stranicu prošle godine“, rekli su iz firme.

„Ako pogledate fotografije na kojima smo označeni na Instagramu, možete videti da imamo puno zadovoljnih mušterija koje su srećne s istom haljinom.“

„Možemo se samo izviniti jer haljina nije bila podobna za mušteriju. Inače, nudimo i grafikon veličine kako bismo osigurali da budemo što precizniji.“

Dodali su da na njihovim stranicama piše da se predmeti mogu vratiti u roku od 14 dana. Napomenuli su i da to nije jedini slučaj da naručena haljina nekome ne odgovara, ali retko kad privuče toliko pažnje. Kao znak dobre volje, sajt je Kortni, uz povraćaj, ponudio i 25 posto popusta na sledeću kupovinu, prenosi Index.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

haljina
Komentari (2)
Dodaj komentar
  • Mira

    Haljina I jeste savrsena za muskarce jer se sve savrseno vidi. hahahahahaaa

  • David

    malo prerađena slika kako sad da dam subjektivno mišljenje