Neverovatna transformacija: Nekada je imala 169 kg, danas je prava bomba (foto)

Simon Anderson iz novozelandskog Oklanda pokazala je svoju neverovatnu telesnu transformaciju nakon što je izgubila čak 92 kilograma.

Krajem prošlog meseca ova 29-godišnjakinja je na Instagramu objavila fotografiju na kojoj je uporedila svoj izgled iz 2014. i sadašnji, a ljudi ne mogu da veruju koliko se promenila.

„Razmišljanje o proteklih skoro šest godina uvek mi pobuđuje nadrealne osećanja“, započela je svoju objavu. „Devojka na levoj strani borila se s penjanjem na sopstveni prilaz i 20-minutna šetnja bi je uništila.“

„Brza hrana bila je osnova njene ishrane i 99 posto njenih obroka bilo je jako prerađeno“, otkrila je i dodala da je njena današnja situacija potpuno drugačija.

„Izgubila sam 92 kilograma i svakodnevno treniram. Jedem balansirane i zdrave obroke i uživam gledajući kako postajem sve jača i sve više fit svakoga dana“, podelila je Simon sa svojih preko 314 hiljada pratilaca.

Presudni trenutak dogodio se kad je shvatila da mora nešto da promeni u životu, nakon što je vaga pokazala da ima 169 kilograma. Tad joj je predložena operacija sužavanja želuca, koju je prihvatila te je započela svoju neverovatnu transformaciju.

Za operaciju kaže da joj je spasila život i da joj je omogućila da počne da zdravije živi i počne da vežba.

Nakon što je smršala, podvrgla se devetočasovnoj operaciji uklanjanja suvišne kože koja joj je ostala od gubitka kilograma, što je u SAD-u koštalo čak 20 hiljada dolara.

Otad je postala i zvezda na društvenim mrežama, i svi imaju samo pohvale na njenu transformaciju i komentare da im je velika inspiracija.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

mrsavljenjetransformacija
Komentari (0)
Dodaj komentar