Neverovatno: Bolničke kamere snimile kako duša napušta telo preminulog! (video)

Sigurnosne kamere u jednoj kineskoj bolnici zabeležile su neverovatan snimak na kojem se vidi kako duša preminule žene zauvek napušta telo.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=57&v=i-r24w7ZzXY

Posmrtni ostaci preminule pacijentkinje nalazili su se u hodniku bolnice i bili su prekriveni čaršavom.

Milioni korisnika društvenih mreža mogli su da vide nesvakidašnji prizor o kojem se može čitati samo u verskim knjigama.

Naime, taj deo zdravstvene ustanove je pokriven sigurnosnim kamerama koje su zabeležile trenutak u kojem duša umrle zauvek napušta telo.

Snimak prikazuje maglovitu senku koja se polako nadvija nad čaršavom, a zatim lebdi ka vratima prostorije.

„Dejli miror“ piše da je taj snimak potvrdio verovanje miliona ljudi u ispravnost teorije o zagrobnom životu.

Pogledajte i procenite da li je to relevantan dokaz da postoji život posle smrti.

(Sputnjik)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

dušapreminulitelo
Komentari (4)
Dodaj komentar
  • Louis Krstic

    Mala korekcija; umesto ‘vrata i prozori’ hteo sam reći ‘zidovi i plafoni’ ne predtsvljaju nikakvu prepreku…

  • Louis Krstic

    Mala je verovatnoća da je ovo istiniti snimak. Zašto? Zato što mi kao Duša ne ostajemo u telu ni malo duže posle njegovog prestanka rada. Jer telo radi zahvaljujući nama, Duši, koji smo jedini pravi element ili iskra života. Tekst kaže da je žena već bila preminula i kao takva ostavljena u prostoru koji je bio u fokusu kamere. Kao iskusna Duša iz tela direktno podižemo svoje vibracije i to je način ulaska u viši nivo egzistencije, to ja razlog da naizgled putujemo kroz tunel koji na kraju ima svetlost. Kao neiskusna Duša možemo biti i malo dezorijentisani pa ćemo se malo snebivati oko kreveta i našeg fizičkog tela a možda budemo imali pratioca koji će nas pokupiti i odvesti direktno što znači da za nas vrata i prozori ne predstavljaju nikakvu prepreku. Oni koji svesno izvode putovanja izvan tela uz pomoć duhovnih vodiča, ili sami, znaju da mi kao Duša jesmo realno Biće i da se život ne završava. To znači da nikakav snimak nije niti može biti validan dokaz. Dokaz pribavi svako sam za sebe lično. Utoliko pre što je Putovanje Duše izvan tela na više realnosti postojanja sasvim prirodan proces.

    • Annamaria

      Lobsang Rampa, Trece oko: telo se postavlja u sedeci polozaj tri dana, da bi ga dusa lakse napustila. Mozda ipak treba da prodje neko vreme od realnog prestanka rada organizma, jer sta se desava kod klinicke smrti? Izadje i vrati se ponovo? Pitam, jer mislim da znate odgovor?

  • Marko

    Ako je duša ,ne može da pravi senku na podu.