Norvežanin bacio opušak ispred beogradskog aerodroma, usledila oštra kazna

Dok je J. V. preuzimala taksi potvrdu na aerodromu, njen suprug je zapalio cigaretu ispred aerodromske zgrade gde su, kako su naveli, i ostali putnici pušili.

Kada je stigao taksi, R. S. je ugasio cigaru i opušak bacio na zemlju, vođen primerom ostalih pušača na aerodromu.

Kada je par iz Norveške ušao u taksi, komunalni policajac je pokucao na prozor na strani vozila na kojoj se nalazio R. S.

Pasoš mu je oduzet uz obrazloženje da će biti vraćen kada plati kaznu, prenose beogradski mediji.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

aerodrom Nikola Teslaopušak
Komentari (2)
Dodaj komentar
  • milko

    Gde su komunalni inspektori da vide na hiljade opusaka na svakom koraku u Beogradu posebno na svakoj autobuskoj i tramvajskoj stanici. Pogledajte parkove, trotoare, ulice po celom Beogradu i niko ne vidi bacene zvake, pseci izmet, opuske, kese, limenke, pivske flase i slicno. Zasto se to ne kaznjava? Beograd je najprljaviji grad i pored toga sto gradska cistoca cini dosta da grad bude cist. Znaci problem je u nama gradjanima koji se bahato ponasamo a gradske vlasti ne reaguju jer oni zive u nekom drugom „svetu“. Kada bi samo jedan gradjanin platio kaznu za opusak bacen na ulicu a to objavila sredstva informisanja, opusaka i drugog smeca bi bilo mnogo manje. Nadlezni organi ne rade svoj posao kako treba. Da li gradski celnici obidju parkove i ulice i vide sve ovo jedan na jedan. Udobnija je FOTELJA.

    • Podrška Milku

      Milko, ispravno govoriš. Neophodno je da shvatimo da živimo u vlastitom smeću ili vlastitoj higijeni – izbor je uvek naš!