Očajni otac moli Megan Markl preko medija: Pozovi me, mi smo porodica (video)

Tomas Markl dao je danas televizijski intervju, prvi otkako je vojvotkinja od Saseksa potvrdila trudnoću, u kom je govorio o odnosu sa ćerkom Megan Markl.

Osvrnuo na najpre na nameštene paparaco fotografije, snimljene par dana pred venčanje, a za jutarnji program britanske ITV, Markl je o tome rekao:

– Sto puta sam se izvinio zbog tog incidenta, ali ne verujem da to može biti razlog da me ona ne primećuje, to je smešno.

O ćerki je zatim dodao: – Megan je uvek bila osoba koja kontroliše sve oko sebe i to je deo njene prirode, ali nikada nije bila gruba. To odbacivanje ne razumem. Uvek je bila glavna, jednostavno je takva. Ali bila je i ljubazna.

Opisao je i kako je uporno pokušavao da stupi u kontakt sa Megan.

– Trudio sam se nekoliko nedelja da dođem do nje, svkodnevno sam joj slao poruke, ali nisam dobio nijedan odgovor. Samo sam je molio da mi se javi, a nisam dobio nikakav odgovor. Slao sam joj takođe i pisma – rekao je u intervjuu otac supruge princa Harija.

Tomas je dodao i ćerki želi da uputi javnu poruku.

– Volim te puno, ti si moja ćerka i zaista bih želeo da mi se javiš. Kakve god nesuglasice da imamo, sigurno ćemo moći da ih rešimo.

Veruje da mu u pomirenju sa ćerkom može pomoći i kraljica Elizabeta.

– Veoma bih cenio bilo kakav kraljičin angažman i mislim da bi ona želela da reši porodične probleme koji postoje.

Podsetimo, Tomas je tokom proteklih nekoliko meseci u više navrata govorio za medije o odnosu sa ćerkom Megan, sa kojom nije u kontaktu od njenog venčanja sa princem Harijem, u aprilu.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

megan markltomas markl
Komentari (0)
Dodaj komentar