On ima 73, a ona 43 godine: Slavni teniser se oženio peti put (foto)

Ilije Nastase (73), dvostruki osvajač Vimbldona, uplovio je po peti put u bračne vode i to s 30 godina mlađom ženom od njega.

Gepostet von Ioana Nastase am Samstag, 6. Juni 2020

Legendarni rumunski teniser je u vezi sa lepom 43-godišnjom Joanom Simion u vezi od 2018. godine, i bili su u građanskom braku od aprila prošle godine, a sada su rešili da se venčaju i u crkvi.

Par je na ludi kamen stao u svom privatnom odmaralištu u gradu Konstanti i to na intimnoj ceremoniji kojoj su prisustvovali samo najbliži prijatelji i članovi porodice.

– Nismo napravili ništa posebno. Napustili smo crkvu i jeli u restoranu. Bilo je jednostavno i lepo. To smo želeli da to uradimo, malo ljudi, bez reklame. To je želela moja žena – rekao je Nastase lokalnim medijima.

Mulțumim celor mai frumoși nași !😘❤️

Gepostet von Ioana Nastase am Montag, 8. Juni 2020

Par je svoju vezu započeo u septembru 2018. godine nakon što se bivša teniska zvezda razvela od svoje četvrte supruge Brigite Sfat. Među gostima je bio i bivši rumunski fudbaler Ciprijan Marica i njegova devojka, koji su im bili kumovi. Fudbaler se nedavno našao u centru ogromnog skandala zbog afere sa ženom svog prijatelja, ali čini se da mu je Joana Marku oprostila prevaru.

Nastase, koji je osvojio sedam Gran Slem titula, i to davne 1970. i 1972., pre nego što je njegova sadašnja žena uopšte rođena.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

ilie nastaseteniservenčanje
Komentari (2)
Dodaj komentar
  • IGOR

    I ako to mnogima izgleda kao fikcija,nepobitno je dokazano,da muskarci kada predju sedamdesetu godinu zivota, dobijaju sposobnost,da zadovolje seksualno,zenu bilo koje doba starosti.Sposobnost da imaju dugotrajnu erekciju koja odgovara narocito seksualno prenadrazenim zenama.!

  • bambi

    Najzad jedan brak iz ljubavi a ne zato sto mlada hoce parice!