„Otišao si nepravedno rano“: Bolni oproštaj kolega od Marka Živića

Marko Živić je bio krhka i ranjiva duša, nežan i čudesno drag čovek, kazao je Tanjugu glumac, producent i reditelj Dragan Bjelogrlić povodom odlaska glumca Marka Živića.

Bjelogrlić kaže da je Živić bio upečatljiv i zanimljiv u svakoj ulozi, od najmanje do najveće.

„Sarađivali smo i voleli se mnogo. Njegov Martini u predstavi „Let iznad kukavičjeg gnezda“ je jedna od najnežnijih i najlepših uloga ikada odigranih na beogradskim scenama. Dobijao je ovacije publike posle svake predstave“, kazao je Bjelogrlić i dodao da je Živić mogao još mnogo toga u profesionalnom smislu i da je otišao nepravedno rano.

Kolege preminulog glumca Marka Živića opraštaju se od njega na društvenim mrežama.

“Javiše mi da si otišao pre sat vremena, zašto tako brzo, Živče…? Znači, nema više smeha, našeg…Brate…“, oprostio se od kolege srpski glumac Saša Joksimović na svom Instagram nalogu.

“A obećao si…Vidimo se gore, druže…Neka te anđeli čuvaju“, napisao je na svom nalogu glumac Dejan Jelača u opisu zajedničke fotografije sa Živićem.

“Dragi Marko…Ne mogu da ti kažem zbogom, neću da ti kažem zbogom, ne prihvatam zbogom! Ne verujem i ne dam ti da odeš, dragi moj prijatelju!“, oglasila se glumica Milica Milša.

Sliku sa Živićem objavio je i glumac i TV voditelj Stefan Buzurović, uz opis “pamtiću te u boji“.

Marko Živić je preminuo juče u Beogradu u 49. godini.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

glumcimarko živićoproštaj
Komentari (1)
Dodaj komentar
  • Anonimni

    Bio je zaista ,dusa od coveka.