Otišla na tetoviranje obrva, a rezultat je bio jeziv (foto)

Mlada žena otišla je na tetoviranje obrva želeći da izgleda lepše, ali to što je dobila nije uopšte bilo ono čemu se nadala – već suprotno.

Kanjarat Čaičan (26) je ostala šokirana nakon što joj je u novembru prošle godine jedan ne baš iskusni majstor za tetovaže nacrtao obrve toliko velike i neobične, da su ih neki uporedili sa puževima. Devojka nije mogla da priušti popravku loše tetovaže i mislila je da će joj do kraja života taj užas ostati na licu.

Srećom, kontaktirala je druga kozmetičarka koja joj je prošle nedelje na Tajlandu besplatno sredila obrve u laserskom postupku koji inače stoji više od hiljadu i po dolara. Obrve joj sada već izgledaju nešto bolje i bljeđe, ali će biti potrebno da prođe još šest meseci pre nego što joj tetovirane obrve potpuno izblede.

– Veoma sam zadovoljna rezultatima i zahvalna na postupku. Sada se osećam mnogo bolje i mislim da izgledam lepše – rekla je Kanjarat, a prenosi Mirror. – Mislila sam da ću do kraja života imati velike obrve. Sada samo strpljivo čekam – dodala je.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

obrvetetoviranje
Komentari (3)
Dodaj komentar
  • Velja

    Da, to sve mozes proceniti na osnovu obrva. Svaka cast na bistrini uma, nasmeja me.

    • bambi

      A sta sve Veljo, junacino? A sta je to sve? Biti sponzorusa, starleta, blogerka, sta je to? To nije nista. Biti majka, zena, devojka, cerka, e to je nesto. Tetovirati obrve? Zasto? Zato sto ta osoba misli da ce lepsa da bude za sebe ili nekoga drugoga? Mozda. Ali, zar nisu sve krenule da tetoviraju obrve, zato sto je to moda. Sutra jedna da proseta gola, sve ostale bi se skinule, jer je to moda. Dakle, ne rade ljudi nesto sto bi njima odgovaralo ili sto bi i drugima odgovaralo, nego zato sto su naterani na to, jer to je moda. E moj Veljo, bolje sve devojke koje utezu dupe, siste, obrve, nokte, celulite, ili koje kupuju cigare, vise po kaficima po celu noc, da novac preusmere na porodicu, dom, ognjiste, decu, muza, roditelje, prijatelje, putovanja, knjige. Sta treba pored tetoviranja obrva jos da radimo sa nasim telom i licem. Koliko treba da ga skrnavimo? Kao Majkl Dzekson? Je li treba da se stidim sto mi obrve, nos, lilce, usta, oci lice na roditelje? Nasmeja se ti? Bolje malo sedi pa razmisli, pre nego sto krenes da se smejes?

  • bambi

    Dobro je sto postoji mogucnost tetovaze obrva. Na taj nacin je moguce razlikovati sponzoruse, starlete, blogerke i slicne kategorije od lepih, radnih i vaspitanih devojaka koje su naklonjene porodici, deci i svojim muzevima.