Otišla na tetoviranje obrva, a rezultat je bio jeziv (foto)

Mlada žena otišla je na tetoviranje obrva želeći da izgleda lepše, ali to što je dobila nije uopšte bilo ono čemu se nadala – već suprotno.

Kanjarat Čaičan (26) je ostala šokirana nakon što joj je u novembru prošle godine jedan ne baš iskusni majstor za tetovaže nacrtao obrve toliko velike i neobične, da su ih neki uporedili sa puževima. Devojka nije mogla da priušti popravku loše tetovaže i mislila je da će joj do kraja života taj užas ostati na licu.

Srećom, kontaktirala je druga kozmetičarka koja joj je prošle nedelje na Tajlandu besplatno sredila obrve u laserskom postupku koji inače stoji više od hiljadu i po dolara. Obrve joj sada već izgledaju nešto bolje i bljeđe, ali će biti potrebno da prođe još šest meseci pre nego što joj tetovirane obrve potpuno izblede.

– Veoma sam zadovoljna rezultatima i zahvalna na postupku. Sada se osećam mnogo bolje i mislim da izgledam lepše – rekla je Kanjarat, a prenosi Mirror. – Mislila sam da ću do kraja života imati velike obrve. Sada samo strpljivo čekam – dodala je.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.