Otkrila da je dečko vara zbog jednog detalja na fotografiji: Vidite li šta ga je odalo?

Korisnica TikToka Anđela na svom profilu podelila je video u kojem je pokazala kako je otkrila da je dečko vara. Naime, kako piše Miror, dečko joj je dan proveo na kajaku i tokom dana poslao joj fotografiju sebe da bi joj pokazao kako se provodi, ali zaboravio je na jedan važan detalj.

@angelalabaaa

how i finally caught my boyfriend cheating on me and then he calls me with her to break up once he was caught ☺️ #fyp #cheater #liar #WhenRiftanSays

♬ what the fuck was that – champagnemami

Na fotografiji on nosi sunčane naočare ali je zaboravio da one imaju odraz, pomoću kojeg je Anđela shvatila da je vara jer je zumirala fotografiju i ugledala nepoznatu devojku kako sedi s njim u kajaku.

U videu je takođe podelila fotografiju poruka između njih dvoje koja je pokazala da je dečko prestao da joj odgovara nakon što je bilo jasno da je uhvaćen na delu.

U posebnom videu, Anđela je objasnila da je muškarac samo priznao da je varao kada ga je nazvala i pitala o toj fotografiji i da su raskinuli istog trenutka.

“Glavni znak njegovog varanja je što me nije zvao na takve stvari, poput odlaska na kajak. Jednostavno je bio previše zaslepljen da bi to tada video”, objasnila je.

Anđelini snimci brzo su postali popularni na društvenim mrežama, a mnogi korisnici saosećali su s njom i uveravali je da nije zaslužila ovakvo ponašanje svog dečka.

“Žao mi je što ti se ovo dogodilo”, komentarisala je jedna korisnica, dok je druga dodala: “Istina uvek izađe na videlo, ovog puta zbog odraza.”

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

prevaravaranje
Komentari (1)
Dodaj komentar
  • bambi

    Mislim da dok su mladi u kombinacijama decko i devojka da nema tu varanja. To je period kada se partneri na stotine menjaju. Tek kada se zakunes na vernost tj. kada se uzme verenicki prsten e onda ima varanja..