Ovo je najgori serijski ubica u američkoj istoriji, ubio je skoro 100 ljudi (foto, video)

U Sjedinjenim američkim državama najverovatnije je pronađen najveći serijski ubica u istoriji te zemlje, Samjuela Litla. Ovaj 79-godišnjak priznao je 93 ubistva, a savezna policija (FBI) ih je zasad potvrdila 50.

Većina žrtava Samjuela Litla, koji je harao između 1970. i 2005. godine su žene.

Litl služi kaznu doživotnog zatvora od 2014., kada je proglašen krivim i osuđen za tri ubistva. Međutim, čini se da je broj njegovih žrtava mnogo veći.

„Samjuel Litl je godinama verovao da ga policija neće pronaći i da nikoga nije briga za njegove žrtve“, rekla je Kristi Palazolo, forenzička istražiteljka u FBI-u. „Iako je već u zatvoru, FBI veruje da je važno suditi mu za svaku žrtvu i zatvoriti svaki mogući slučaj.“

Neka tela nikad nisu pronađena

Policija misli da su sva Litlova priznanja verodostojna i otvorila je internet stranicu na kojoj se mogu videti snimci priznanja ubice koji opisuje ona ubistva kod kojih žrtve još nisu identifikovane.

„Veliki broj tih smrti je bio okarakterisan kao predoziranje, nesrećan slučaj ili uzrok smrti nije utvrđen. Neka tela nikad nisu pronađena“, dodaje FBI na svojoj stranici.

Bivši bokser, poznat i po imenu Samuel Mekdauel, prvi put je uhapšen 2012. u prihvatilištu za beskućnike u Kentakiju. Izručen je u Kaliforniju u okviru slučaja u vezi s drogom.

Tamo su ga vlastim zahvaljujući tragovima DNKm dovele u vezu sa tri nerešena slučaja, poznatim kao  „cold cases“, na osnovu čega je 2014. osuđen za ubistvo tri žena u Los Anđelesu između 1987. i 1989. Sve tri su bile pretučene i ugušene.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

serijski ubica
Komentari (0)
Dodaj komentar