Ovo su načini da pokažete ljubav jedno prema drugom, a nemaju veze sa romantikom

Da li ste u vezi više za praktiku ili romatiku? Da li je vaše merilo ljubavi obasipanje partnera pažnjom i poklonima ili vam više znače svakodnevna dela koja čini za vas?

Otkrivamo vam neke male svakodnevne stvari kojima možete pokazati ljubav prema partneru. Ne moraju da budu romantične, ali će učiniti da se osećate voljeno i povećati vašu bliskost.

Ako je spremanje hrane njen posao, recite joj da ćete vi napraviti sledeći obrok i to uradite. Ovde ne mislimo na specijalno isplaniranu romatičnu večeru ili doručak, već nešto uobičajeno što umete da spemite. Biće vam neizmerno zahvalna.

Za muškarce

Recite joj hvala i priznajte joj svakodnevna dela koja čini za vas.

Brzo se izvinite nakon svađe.

Pohvalite njen fizički izgled. Iskrenim komplimentom pokažite joj da vam se sviđa njen trenutni izgled. Nema žene koja to ne voli.

Za žene

Pitajte ga za savet.

Podržite ga u njegovim snovima.

Pustite ga da ima svoj prostor.Problemi na poslu ili porodične razmirice mogu imati veliki uticaj na njega. Ako ne želi da razgovara ili da vam se posveti neko vreme, pustite ga da se “izduva”.

Za oboje

Poljubite se, recite zdravo kada dolazite i zbogom kada odlazite ma koliko da ste ljuti na partnera.

Ne postoji tajna savršene veze. Jedino što je važno da ste oboje zreli, emocionalni stabilni i inteligentni. Ovakvi ljudi retko prave ispade svojim partnerima.

Koja je vaše malo delo kojim pokazujete ljubav prema partneru?

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

bračni parovikomplimentiljubavveze
Komentari (0)
Dodaj komentar