Pohlepni gazda joj podigao kiriju, a lukava stanarka ga sjajno naučila pameti (video)

Nakon što je gazda njenog stana, kako kaže, „imao obraza da joj zatraži veću kiriju“, Kejti je uzvratila udarac.

Umesto da se jednostavno iseli iz suterena, stanarka je odlučila da diskretno ali delotvorno sabotira stanodavca i upozori sve buduće stanare na ono što ih čeka, a svoje poteze detaljno je objasnila i u TikTok videu.

@cornchipsandcorgis

can u tell i live in a basement apartment with landlords that have the audacity to increase rent next year?

♬ Call me – 90sFlav

– Možete li reći da živim u podrumskom stanu sa gazdama koji imaju obraza da povise stanarinu za iduću godinu? – počinje, dok kamerom obilazi stan. – Stvari koje sam uradila kako bih sabotirala svoje stanodavce su jednostavno stvar zdravog razuma.

Uz tuš je na vidljivo mesto stavila sredstvo za otčepljivanje odvoda kako bi svakome ko dolazi da razgleda stan jasno pokazala da voda ne odlazi bez malo pomoći. Kantu za smeće je pomakla s druge strane umivaonika kako bi se videla boja koja se oljuštila.

– Pomakla sam police kako bi se videle pukotine u zidu. Strateški sam stavila ovlaživač vazduha. Pomerila sam i zastavu kako bi se videla druga velika pukotina – opisuje Kejti i nastavlja: – Istakla sam i jeziv nokat koji sam pronašla u ormaru,  i do kraja „navila“ i drugi sušač vazduha.

Video je skupio preko 430.000 pregleda i korisnicu su oduševljeni. „Ovo nije sabotiranje, ti samo ističeš ‘prednosti’ stana“, komentarisao je jedan korisnik dok su se drugi prisećali sličnih upozorenja koja su dobili kada su razgledali stanove.

– Jednom kad sam razgledao stan, kad je gazda izašao iz sobe, tadašnji stanar mi je dao u ruku papir s popisom razloga zašto tamo ne treba živeti“; „Bivši stanar je na vrata zalepio papir s natpisom ‘brojač paukova’ i trenutnom brojkom“ – bila su neka od opisanih iskustava.

Ali, svi se slažu da nije u pitanju zloba nego iskrenost prema budućim stanarima.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

gazdastana
Komentari (0)
Dodaj komentar