Poklonio devojci DNK test za Božić – i otkrio veliku porodičnu tajnu

Neimenovani korisnik Redita podelio je užasnu situaciju u kojoj se našao nakon što je svojoj devojci poklonio DNA test kao božićni poklon. Komplet za DNA testiranje je osim rezultata vezanih za zdravstvena stanja u porodici, otkrio tajnu koju je njena majka čuvala 30 godina, piše Miror.

Rezultati su joj pokazali da ima polusestru. Nije joj ništa bilo jasno pa je odlučila da sve istraži i pozove majku.

Pitala je da li ima polusestru, na šta joj je mama kroz smeh odgovorila da nema. Pre nego što je prestala da se smeje, pitala je poznaje li čoveka koji se zove Džon Smit.

– Nastala je mrtva tišina – napisao je korisnik Redita.

Tada je majka pitala kakve on veze ima s tim, a devojka joj je zatim odgovorila da rezultati pokazuju da ima polusestru čiji se otac zove Džon Smit.

Mama je zatim pitala da li je nešto rekla tati, na šta je devojka rekla da nije, nakon čega je usledilo priznanje.

Njeni roditelji su napravili pauzu u braku koja je trajala jedan vikend. Tada se mama našla sa svojim bivšim dečkom (Džonom) pa se nakon par dana vratila ocu devojke. Kada je saznala da je trudna, znala je da dete možda nije od supruga, ali je odlučila da tu informaciju zadrži za sebe.

– Tražim savet jer se osećam krivo što sam joj to uopšte poklonio. Moja devojka ne zna šta da radi jer njena majka traži da ništa ne govori tati i bratu – napisao je očajan muškarac.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

dnk testporodicna tajna
Komentari (1)
Dodaj komentar
  • Anonimni

    ZAKLELA SE ZEMLJA RAJU DA SE SVE TAJNE SAZNAJU!TAKO I OVO :