Policija objavila fotografiju muškarca sa poternice, usledio potpuno neočekivani rasplet situacije

Američka policija već dugo se koristi Fejsbukom kako bi građanima javljala korisne informacije, ali i objavljivala fotografije osoba za kojima tragaju.

Tako je policijska stanica američkog grada Ričlenda objavila fotografiju Entonija Akersa (38) i zatražila pomoć građana da im jave ako imaju bilo kakve informacije o njemu.

Međutim, ono što niko nije očekivao je da će se u komentarima javiti baš osoba koju traže.

– Smirite se, sam ću se predati – napisao je Akers čiji je komentar u međuvremenu prikupio 2,6 hiljada lajkova i mnogo drugih komentara.

Narednog dana iz policije su napisali da još uvek nije uhapšen kao i da se može sam javiti od 8 ujutro do 17 sati, a da slobodno nazove ako mu je potreban prevoz.

Osumnjičeni im se zahvalio na ponudi i napisao da treba da sredi neke stvari pa da će doći za 48 sati. Akers se ipak nije pojavio u dogovorenom vremenu, ali ostavio je još jedan komentar na Fejsbuku u kojem se izvinjava jer “očigledno ima problema“ kada je u pitanju održavanje obećanja.

– Znam da nemate razloga da i poverujete, ali ako se ne pojavim sutra u vreme ručka, obećavam da ću vas nazvati za prevoz – napisao je i poručio policajcima da su predivni.

I ovaj komentar je prikupio više od hiljadu lajkova, dok su drugi korisnici “umirali od smeha“ čitajući njihovu korespondenciju.

Vikend je prošao i Akers se nije pojavio, što je policiju nateralo da napiše novi status. – Tmurni ponedeljak. Dragi Entoni, da li je problem u nama? – zapitali su se i poručili da su ga čekali, a on ih je izigrao.

– Vikend je došao i prošao. Sve više mislimo da ti nećeš doći. Molim te, nazovi nas i doći ćemo po tebe – napisali su na Fejsbuku. Nije dugo trebalo da Akers objavi fotografiju u komentarima s natpisom “Draga, došao sam na naš sastanak“.

Ljudi su u komentarima čestitali Akersu što se pojavio i na odličnom smislu za humor. Drugi su napisali da se nadaju da će ga ranije pustiti iz zatvora.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

poternicasmešno
Komentari (1)
Dodaj komentar
  • komentarista

    ko blesav sam bio bez ove vesti..