U trendu

Policija objavila fotografiju muškarca sa poternice, usledio potpuno neočekivani rasplet situacije

Američka policija već dugo se koristi Fejsbukom kako bi građanima javljala korisne informacije, ali i objavljivala fotografije osoba za kojima tragaju.

Tako je policijska stanica američkog grada Ričlenda objavila fotografiju Entonija Akersa (38) i zatražila pomoć građana da im jave ako imaju bilo kakve informacije o njemu.

Morose Monday. Dear Anthony, is it us? Last Wednesday we reached out to you as “wanted”. You replied and even said you…

Gepostet von Richland WA Police Department am Montag, 3. Dezember 2018

Međutim, ono što niko nije očekivao je da će se u komentarima javiti baš osoba koju traže.

– Smirite se, sam ću se predati – napisao je Akers čiji je komentar u međuvremenu prikupio 2,6 hiljada lajkova i mnogo drugih komentara.

Narednog dana iz policije su napisali da još uvek nije uhapšen kao i da se može sam javiti od 8 ujutro do 17 sati, a da slobodno nazove ako mu je potreban prevoz.

Osumnjičeni im se zahvalio na ponudi i napisao da treba da sredi neke stvari pa da će doći za 48 sati. Akers se ipak nije pojavio u dogovorenom vremenu, ali ostavio je još jedan komentar na Fejsbuku u kojem se izvinjava jer “očigledno ima problema“ kada je u pitanju održavanje obećanja.

– Znam da nemate razloga da i poverujete, ali ako se ne pojavim sutra u vreme ručka, obećavam da ću vas nazvati za prevoz – napisao je i poručio policajcima da su predivni.

I ovaj komentar je prikupio više od hiljadu lajkova, dok su drugi korisnici “umirali od smeha“ čitajući njihovu korespondenciju.

Vikend je prošao i Akers se nije pojavio, što je policiju nateralo da napiše novi status. – Tmurni ponedeljak. Dragi Entoni, da li je problem u nama? – zapitali su se i poručili da su ga čekali, a on ih je izigrao.

– Vikend je došao i prošao. Sve više mislimo da ti nećeš doći. Molim te, nazovi nas i doći ćemo po tebe – napisali su na Fejsbuku. Nije dugo trebalo da Akers objavi fotografiju u komentarima s natpisom “Draga, došao sam na naš sastanak“.

Ljudi su u komentarima čestitali Akersu što se pojavio i na odličnom smislu za humor. Drugi su napisali da se nadaju da će ga ranije pustiti iz zatvora.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (1)