Posle „njegove svetlosti“ sada imamo i „protojereja staforda“ (video)

Voditeljka televizije “Hepi” Jovana Jeremić postala je zvezda društvenih mreža nakon što je tokom najavljivanja gostiju umesto titule crkvenog velikodostojnika protojereja-stavrofora navela rasu psa.

– Protojerej staford – najavila je Jeremićeva, njen gaf odmah je postao viralna na društvenim mrežama.

Podsetimo, i voditeljka TV Prva juče je imala velikih poteškoća da najavi smrt patrijarha Irineja.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

voditeljka
Komentari (8)
Dodaj komentar
  • zoran

    Da je jedina koja jako malo zna, bilo bi lako..ali mnogo je u javnim medijima polupismenih koji opet dobro zarađuju i nije im toliko bitno što pokazuju elementarno neznanje, nisu toliko ni svesni sebe samih..evo, pogledajte npr. Sarapu ili onu Jelenu Joksimović

  • ANDREJ

    Mislim da mlada voditeljka nije kriva,sto ne poznaje terminologiju,koja se upotrebljava iskljucivo kada su u pitanju izrazi religiozne prirode.Na treba zaboraviti,da je komunisticki rezim,koji se bazira na ateizmu,bio u nasoj zemlji, ni manje ni vise,nego preko pedeset godina.Prema tome,od koga je moglada cuje,nauci neke crkvene termine.kada ni njeni bak i deka,otac i majka,nisu smeli ni da pomenu religiju,za vreme te straho vlade.

  • bambi

    Jovane, zamolio bih te da ne iznosis neke argumente koje su uvredljive za ljude. Po tvojoj izjavi da su se ljudi udaljili od vere znaci da svi moramo na planeti zemlji da budemo vernici. Shvati Jovane ako se ti bavis verovanjem to zadrzi za sebe i pusti svakog coveka da zivi onako kako on zeli. Ja nisam vernik sto ne znaci da ne postujem ljude i koji veruju i koji se time ne bave. Stalno navodite kako su prava vernika povredjenja, da su verske manjine povredje i slicne konstrukcije a non stop namecete vasu ideologiju drugim ljudima, vredjate i provocirate.

  • Jovan T

    Ovo je dokaz koliko smo otudjeni od vere i svega sto je vezano za nju. Inace, sam primetio da ova voditeljka pravi cesto greske, svoje sagovornike cuje selektivno(ili ne kapira sta pricaju) i ponavlja samo ono iz cega moze da izvuce neku tabloidnu vest. Upravo bi je zato trebalo muciti da cita takve nepoznate pojmove koji joj stvaraju zbrku u glavi.

  • Knez

    Direktan primer uticaja „Farme“ na saradnike i učesnike,i gledaoci iste nisu bolji..,treba zabraniti emitovanje te „Sodome i Gomore!“ !!

  • Jovan

    Njen nivo je Baja Mali Knindza, Karleusa, Djogani, Dara Bubamara i s tim terminima jako dobro barata. Sve ostalo za nju je veliki napor i ne bi curu trebalo muciti da cita takve nepoznate pojmove koji joj stvaraju zbrku u glavi.

  • Marija

    Krenuo je niz blamova za Prvu tv i osobe koje angazuje u poslednje vreme. Mozda pretenduju da budu kao Happy ili Pink, ako je to na dobrom su putu

  • milovan

    Nije ona kriva. Kriv je onaj tko ju je tu postavio. Ona je stvorena da vodi Farmu i takve emisije. A ne ozbiljne teme. Nema ona veze sa tim poslom.Pocne temu o kojoj nema pojma.