Potresna ispovest Peđe Mijatovića: “Sve što imam menjao bih za jedno Andrejevo zdravo”

Bivši fudbaler i legendarni as Predrag Mijatović, u intimnom razgovoru koji prenosi magazin “Stori”, otvorio je dušu i izneo do sada nepoznate detalje o svom privatnom životu.

O supruzi Aneti, nekadašnjoj manekenki, o tome kako ga je podržavala kada je bio optužen za utaju poreza od 600.000 evra, o životu sa njom, kako je bila uz njega kada mu je pre 10 godina preminuo sin Andrej kog je, pored prvenca Luke (28) dobio u braku sa Elenom Karaman Karić.

– Aneta je sve što jedan muškarac može da poželi. Jaka je, hrabra i inteligentna žena, koja na najbolji mogući način ume da me usmeri i pomogne mi da donesem pravu odluku. Volim da kažem kako je ona jedno kompletno, prelepo i predobro stvorenje. Prihvatila me je sa svim manama, a mog bolesnog sina kao da ga je sama rodila – rekao je Mijatović koji je sa Anetom dobio ćerke Nađu (21), Ninu (19) i Lolu (17).

Posebno apostrofira njeno razumevanje da život nastave u Valensiji kako bi što više bio pored bolesnog sina, koji je zbog cerebralne paralize bio smešten u jednoj ustanovi u tom gradu.

– To su momenti kada shvatite da sve što imate i što možete da stvorite ne može da vam pomogne. Rešenje ne zavisi od vašeg uspeha, niti kontakata ili novca, jednostavno ste u božjim rukama i jedino vam preostaje da se molite da bolest prestane. Moram da priznam da je čitava ta situacija u velikoj meri uticala na moje emocionalno sazrevanje, kao i odnos prema uspesima. Naime, kad god bi mi kroz glavu prolazila euforija i ludilo zbog postignutih golova i navijača, Andrej je dobijao neku od svojih kriza. Često je završavao u bolnici, što sam shvatao kao opomene. U smislu: “Sve ti to, druže, dobro radiš, ali život je nešto potpuno drugo”.

Priznao je da ni 10 godina kasnije nije prošla bol zbog njegove smrti.

– Sve što sam u životu stekao menjao bih za život, zdravlje ili samo jedno Andrejevo “Zdravo, kako si” – završio je Mijatović.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Peđa Mijatović
Komentari (0)
Dodaj komentar