Procurelo pismo Šumaherove žene: On se nikad neće predati (video)

Sudbina legendarnog sedmerostrukog prvaka Formule 1 MIhaela Šumahera nepoznata je već pet godina. Šumi je u decembru 2013. godine doživeo tešku nesreću na skijanju u kojoj je zadobio povredu glave. Informacije izlaze veoma retko, a njegova žena štiti privatnost svoje porodice.

Ovih dana je izašlo u javnost pismo u kojem se njegova žena Korin zahvalila jednom nemačkom muzičaru na podršci. Muzičar Saša Herhenbah napisao je u decembru 2014, pesmu posvećenu Šumaheru imena „Rođen za borbu“ i poslao joj CD s pesmom ne očekujući nikakav odgovor. Ali, na njegovo iznenađenje Korina mu je poslala pismo i zahvalila na podršci, prenose mediji.

– Želim da ti zahvalim na porukama podrške i poklonu koji će nam jako pomoći u ovom teškom periodu. Predivno je primiti toliko poruka podrške, to puno znači za moju porodicu. Mihael je veliki borac i on neće prestati da se bori – napisala je Šumijeva žena.

– Nisam uopšte očekivao njen odgovor. Pismo je ručno napisano i potpisano je njenim imenom – kaže muzičar kojeg je njena poruka baš ugodno iznenadila.

– Napisala je da je jako zahvalna na poklonu i da je pomoglo njoj i njenoj porodici u ovim teškim trenucima – rekao je.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Mihael Šumahermuzičar
Komentari (0)
Dodaj komentar