Promenila je samo pet životnih navika i izgubila 60 kilograma (foto)

Priča Kie Tviselman nadahnula je mnoge druge koji se spremaju da se upuste u borbu s viškom kilograma.

Ova mlada žena iz Kalifornije godinama je pokušavala da drži najrazličitije dijete, ali bez ikakvih rezultata. Nakon godina neuspeha na kraju je ipak tokom samo jedne godine izgubila 60 kilograma  i to je uspela promenivši samo pet životnih navika.

Sada Kia pomaže i drugima da to učine. Trenutak kada je odlučila da promeni svoj život je kada je sela u avion i primetila da ne može da veže pojas. Knjiga „Girl, Wash Your Face“, autorke Rejčl Holis bila joj je poziv da promeni svoj život.

Imala je samo 25 godina i morala je da preuzme odgovornost za svoje postupke. Bilo je vreme da uzme život u svoje ruke i na borbu sa kilažom koja je trajala od najranijeg detinjstva stavi tačku.

„Moja težina ostavila je na mene velike posledice i fizičke i psihičke. Nisam smela da odem na plažu, jezero ili bazen. Bilo mi je neprijatno nositi kupaći kostim“, priznala je.

Gubitak kilograma nije bio lak.

„Bilo je puno trenutaka kada sam htela da odustanem. Posebno kada ne vidite rezultate. Morala sam stalno da podsećam sebe da je gubitak kilograma ostvarenje svih mojih snova“, kazala je.

Ovih pet navika promenile su joj život:

„Probudite se sat ranije nego inače i to vreme posvetite sebi. Vežbajte najmanje 30 minuta. Odreknite se svakog obroka koji nije koristan za vaše telo. Pijte dosta vode. I svaki dan zapišite deset stvari na kojima ste zahvalni“, rekla Kia.

Pridržavanje ovih jednostavnih navika pomoglo je Kiji ali i drugima je da stvore solidne temelje za nov i zdrav životni stil. Fokusiranost vam može pomoći da sve postignete.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

mrsavljenjenavikepromena
Komentari (0)
Dodaj komentar