Sergej ponovo „zapalio“ društvene mreže: „Kako se zovu Hrvati u finalu?“

Glumac Sergej Trifunović ponovo je na Twitteru komentarisao igru fudbalske reprezentacije Hrvatske na Mundijalu. Ovaj put je dao komentar za igru Hrvata u finalu:

„Evo ga novi: (samo bez nacionalističkih proseravanja molim); Kako se zovu Hrvati u finalu svetskog prvenstva? Usraše“.

Ipak, on nije propustio priliku ni da im čestita.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Mundijalsergej trifunović
Komentari (6)
Dodaj komentar
  • Anonimni

    laki Ostaše….Usraše…pa sa Tompsonom ustaše.

  • IGOR

    Sto se tice Hrvatske reprezentacije na Mundijalu,njima svaka cast i postovanje.Ne verujem da cemo mi Srbija,ikada dostici zvezde u nogometu,kao Hrvatska. A sto se tice onog primitivca Sergeja Trifunovica,pa od njega se vise nista ne moze ocekivati sto ima neke veze sa kulturnim ponasanjem.On je jedan beznadezno prostak.Na nasu veliku zalost,svet vrlo cesto,prema ponasanju nekog primitivca,stvara sliku o celom jednom narodu.Ono sto Trifunovic radi…ne sluzi ni njemu,ni nama Srbima na cast.!

  • Mile Srbin

    Pakosti prema drugoj osobi, naciji, veri ili rasi govore puno o osobi koja je cini. Nista pozitivnog ni dobrog pakost ne donosi. Evropljani pre svega a onda i svi drugi imaju dug put da shvate da je drzavljanin neke zemlje onaj koji ima njeno drzavljanstvo. Najverovatnije ljudi razliciti po necemu od starosedelaca neke zemlje su vec generacijama zitelji te zemlje. Raznolikost nazalost smeta nekima. A mene odusevljava. Ziveli!

  • Anonimni

    izgleda da im je vatra u krvi, popališe celu Krajinu

  • Boki

    A zasto su svi hrvatoljubci anonimni…?

  • Anonimni

    Hrvatsku je pobjedila reprezentacija AFRIKE, a ne Francuske. Nemaju se Francuzi čime ponositi ! I prestanite sa pakostima prema Hrvatima, jadni ste !!!