Slavna glumica otkrila da je teško bolesna: Više ne može ni da hoda bez štapa (foto, video)

Glumica Selma Bler podelila je sa javnošću tužnu vest da boluje od multipla skleroze.

Zvezda filma „Okrutne namere“ je na svom Instagramu napisala da joj je bolest dijagnostifikovana u avgustu ove godine, ali da već deceniju i po oseća simptome. Tokom posete lekaru zbog, kako se činilo, uklještenog nerva, pala je i tada je uspostavljena dijagnoza koje se pribojavala.

– Imam multipla sklerozu. Invalid sam. Ponekad padnem. Stvari mi ispadaju iz ruku. Pamtim kao kroz maglu…, a moja leva strana traži uputstvo od pokvarenog GPS-a za smer kretanja. Godinama sam imala simptome, ali nisam ih shvatala ozbiljno sve dok nisam pala pred prijateljem koji me naterao da odem na pregled. Mislila sam da je reč o ukleštenju nerva. Od ove neizlečive bolesti verovatno bolujem najmanje 15 godina – napisala je 46-godišnja glumica na Instagarmu.

Da joj je zdravastveno stanje vrlo pogoršano, osim štapa, dokazuje i njena nedavna izjava u kojoj je otkrila da joj kostimografkinja Alisa Svanson za novu seriju ‘Another Life’ oblači panstalone, jer sama to ne može.

– Briljantna kostimografkinja ne samo da je dizajnirala odeću koju ću nositi u novoj Netflixovoj seriji, već brižno navlači pantalone na moje noge, majice preko glave, zakopčava dugmad na kaputu i nudi rame da se na njega oslonim. Imam multiplu sklerozu – napisala je Selma.

U poslednje vreme ima i veću potrebu za snom, ali ne želi da spava već da se igra sa svojim sinom.

– Čeznem za snom, ali ne spavam jer želim da šetam ulicom i jašem konja. Imam MS, ali sam O.K.- dodala je na kraju.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

multipla sklerozaselma bler
Komentari (0)
Dodaj komentar