Slavni holivudski snagator svima pokazao kako se vaspitavaju devojčice (video)

Glumac, bivši igrač američkog fudbala i rvač,Dvejn Džonson, poznat pod nadimkom The Rock, na prvi pogled izgleda veoma opasno zbog svojih ogromnih mišića, ali kada je reč o njegovoj dvogodišnjoj ćerki Tiani Giji, očigledno je veoma blag, prenose mediji.

Pre nekoliko dana Džonson je objavio preslatki video sa svojom ćerkom i pokazao da je pravi primer oca kakvog bi trebalo da ima svaka žena. Glumac je svoju ćerku odmalena naučio da bude dobra prema sebi i svakog si dana govori pozitivne stvari.

Dok drži Tianu u naručju, 48-godišnji Džonson pita svoju ćerku: „Možeš li reći: ‘Ja sam lepa devojčica’?“, na šta je Tiana spremno rekla da je „lepa devojčica“.

„Tako je. I što je još važnije od toga, možeš li reći ‘Ja sam sjajna devojčica’?“ upitao je Džonson svoju ćerku, a ona odgovorila sa osmehom: „Sjajna devojčica“. Ponosni tata je potom tražio od Tiane da kaže kako je „pametna “ i „jako pametna devojčica“.

„Želim da kažeš ‘ja mogu sve'“, rekao je Džonson, a Tiana je spremno uzvratila „Sve!“.

Osim Tiane, Džonson sa suprugom Loren ima još petogodišnju Džesmin te s bivšom suprugom Dani Garsijom 19-godišnju Simon.

Zvezda filmskih serijala „Džumandži“ i „Brzi i žestoki“ privatno je vrlo simpatičan, duhovit, čak i pomalo sramežljiv tip posvećen porodici. I sam je priznao da ga ćerke vrte oko malog prsta, ali mu to ne smeta jer obožava da provodi vreme s njima.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

devojčicedvejn džonson
Komentari (0)
Dodaj komentar