Snimak koji je šokirao Srbiju: Čovek šutira ženu i njenog psa nasred ulice (uznemirujući sadržaj)

Video snimak uznemirujućeg nasilja nad ženom i psom nasred ulice preplavio je društvene mreže. Na njemu se vidi kako žena čuči na podu dok se oko nje bore dva psa, jedan je, pretpostavlja se, njen, koji je bez povoca i drugi u vlasništvu muškarca koji stoji iznad njih vidno iznerviran tučom pasa, te počinje da šutira prvo životinju, a nakon toga i da udara ženu koja leži na podu i drži njegovog psa, verovatno pokušavajući da ih razdvoji.

„Ne vuci mog psa, ne vuci mog psa, gde ti je povodac“, vikao je besno muškarac.

Iako su se životinje ubrzo razdvojile, muškarac sa snimka nije prestao da verbalno napada ženu, te je potom ponovo fizički napao, gurao i udario, kao i krvnički šutnuo psa.

Još jedan uznemirujući detalj je da na ulici niko nije reagovao na ovaj nemili događaj, a jedan čovek je takođe na tom mestu šetao svog psa, bio je očevidac celog događaja, ali je odlučio da se ne meša u sukob, te je samo suptilno pozvao psa bez povoca da se udalji, kako opet ne bi došlo do incidenta.

Nakon lavine osuda koje su preplavile društvene mreže i negativnih komentara na račun nasilnika iz Zemuna, čovek je odlučio da pokuša da se opere i pronađe opravdanje za agresiju koju je šira javnost videla. Iako se na snimku jasno vidi kako više puta čovek udara ženu, zatim šutira i njenog psa, odlučio je da „opravda“ svoje ponašanje – time da je samo želeo da zaštiti svog psa, za kojeg bi život dao.

„Pokušao sam da spasem psa, ceo život uz mene su psi, ljubitelj sam pasa i životinja. Nisam sklon nasilju, bio sam u stanju afekta, mislio sam da će mog psa udaviti“, započeo je svoju odbranu ovaj muškarac, a onda je dodao:

„Sve se desilo kad su se kučići sukobili. Gospođa nije vodila svoje kuče na povocu, kad su se sukobili krenula je da davi moje kuče. U tom stanju sam joj više puta govorio da pusti, da ne davi mog psa i da uhvati svoje kuče, a da ću ja svoje. Udarao sam svoje kuče da pusti drugo, a i gospođa pošto je trzala mog psa, par puta sam nju udario nenamerno. Nisam imao nameru, nisam ni svestan šta se dešavalo. Žalim zbog svega, hteo sam samo da spasem oba psa“, rekao je muškarac za Kurir.

Mediji su preneli da je muškarac I.B. (39) koji je snimljen kako u Zemunu udara ženu i njenog psa priveden u subotu i po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu određeno mu je zadržavanje do 48 sati.

On se sumnjiči za krivično delo nasilničko ponašanje u vezi sa krivičnim delom ubijanje i zlostavljanje životinja, saopšteno je iz tužilaštva.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

zenamuškaracpastuča
Komentari (6)
Dodaj komentar
 • Nata

  Nasilje nad ženama širi se i ulicama, a kamoli da je riječ o nekakvom poštovanju kojeg nema ni u mrvicama; nego šta je sa brnjicama za nasilne pse, ako sam jasna…

 • Anonimni

  Za ponasanje muskarca NEMA OPRAVDANJA! Samo kukavica, primitivac ili disfunkcionalan covek tuce zene. Razuman NIKAD nece „dici ruku na zenu“, vec ce traziti konstruktivno resenje problema. Nadam se da ce i zena izvuci pouku i u buduce voditi psa povodcem. U tom pogledu je pogresila. Ali, nije zasluzila da je zbog toga tuce nepoznat muskarac i da bude zrtva nasilja. Ona je, takodje, bila pod sokom i probala da ucini sto je mogla. Krajnje je vreme da se nasilje osudi, a ne da se za njega traze izgovori.

 • Zglobni Skoč

  Obavezan povodac i brnjica, i nema problema niti incidenata ovakve vrste.Ako se to ne poštuje, onda obavezno i brnjica za vlasnika psa i smiriće se bar na neko vreme.

  • Nata

   Ovdje žena nije poštovala brnjicu i povodac, kako mi se čini?

   • Zglobni Skoč

    Tako je i treba je debelo kazniti.

   • Anonimni

    Pa je treba krvnički udarati. Žene, djevojke dobor zapamtite ovog lika i bježite od njega glavom bez obzira. Fuj