Snimala se u teretani tokom treninga, snimak otkrio užasnu stvar

Žene nigde nisu bezbedne – dokazuje jedan viralni snimak sa TikToka. Korisnica je podelila užas koji je osetila nakon što je otkrila da ju je muškarac u teretani tajno snimao dok je vežbala.

@marziii10

I didn’t notice until I watched the video in my car… #wtff #gymfail #gross #whatdoido #fyp

♬ original sound – m

Devojka je snimala sebe kako diže tegove ispred ogledala, a na snimku je slučajno uhvatila stranca u jezivoj radnji.

“Zgrožena sam. Snimala sam sebe i izgleda da nisam bila jedina”, napisala je.

Snimak od šest sekundi prikazuje muškarca kako prolazi iza nje s upaljenom kamerom mobilnog telefona i snima je. On nehajno spušta torbu blizu njenog telefona, verovatno da bi je bolje snimio, a zatim odlazi čim ona počne da se okreće.

Devojka je otkrila da nije imala pojma da je snimana sve dok nije izašla iz teretane.

“Nisam primetila dok nisam pogledala video u svom autu”, objasnila je, prenosi Zadovoljna.rs.

Šokantni TikTok snimak je pregledan više od 3,1 milion puta i dobio je hiljade komentara. Savetovali su devojci da snimak pokaže menadžeru teretane i zatraži da se muškarcu oduzme članstvo.

U nastavku, devojka je izjavila da muškarac “ima sreće što je kasnila na posao” – inače bi se vratila i suočila se s njim.

Rekla je da je kontaktirala menadžera u teretani i da su joj obećali da će pregledati snimak da vide da li mogu da identifikuju muškarca.

@marziii10

♬ original sound – m

U svom najnovijem videu, ona je govorila o reakcijama na snimak – posebno muškaraca – koji su branili stranca koji je snimao bez njenog pristanka.

“Objavljujem svoju priču i još uvek dobijam komentare ljudi koji brane ovog čoveka. Ako ne vidite problem, vi ste problem”, poručila je.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

snimakteretana
Komentari (0)
Dodaj komentar