Šok na venčanju: Mladoženjina majka pred svima otkrila istinu o nevesti

Na jednom venčanju u Suzou u Kini dogodila se zaista bizarna i nesvakidašnja situacija. Budući mladenci do venčanja nisu upoznali svoje roditelje jedno s drugim, pa je tako usred ceremonije otkrivena velika porodična tajna.

Tokom ceremonije mladoženjina mama otkrila je šokantnu istinu o nevesti nakon što je primetila mladež na njenoj ruci. Isti takav imala je njena davno izgubljena ćerka!

Kada je ugledala mladež pitala je roditelje svoje buduće snaje jesu li je usvojili pre više od 20 godina. Porodica je bila šokirana pitanjem jer nisu ni ćerki nikada otkrili pravu istinu, ali na kraju su priznali da su je pronašli uz put kao bebu.

Nevesta nije mogla da dođe k sebi od šoka koji je doživela otkrivši istinu o svom detinjstvu, pravoj majci, ali i muškarcu za kojeg je trebalo da se uda. Iako je pomislila da joj je brat, na kraju se ispostavilo da nisu u nikakvom krvnom srodstvu jer je i on usvojen – odmah nakon što je ona nestala, prenosi The Sun.

Par se na kraju oženio.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

mladanevestavenčanje
Komentari (2)
Dodaj komentar
  • Zglobni Skoč

    Pored silne „kulture“ kojom vole da se diče, još uvek praktikuju ugovorene brakove poput naše braće Roma…Zapravo, nisu ništa bolji od njih, jedina je razlika što su naviknuti i primorani da rade, a i pored dobrih plata vole i da kradu.

  • Anonimni

    španska sapunica