„Sram vas bilo“: Izbacili majku sa šestoro dece iz aviona (video)

Putnica Čaja Bruk izbačena je iz aviona na putu iz Njujorka, dok je putovala sama sa svojih šestero dece, a razlog tome bio je to što njena dvogodišnja ćerka nije nosila masku.

Ova majka je, kako prenosi yumama.com, na svom Fejsbuku objavila snimak incidenta koji je za manje od 24 sata imao više od 2.400 pregleda.

“Sram vas bilo”, napisala je, “jer ste me maltretirali sa šestoro dece”. Tvrdi da njena dvogodišnjakinja nije želela da stavi masku i da su članovi posade prema njoj i deci postupali nehumano. Bruk je napisala i da u pravilima kompanije piše da su deca koja nisu u mogućnosti da nose masku izuzeta, dok na internet stranici aviokompanije piše da su svi putnici koji imaju najmanje dve godine dužni da nose zaštitne maske preko nosa i usta. To uključuje boravak na aerodromu, prijavu, ukrcavanje i sam let radi sprečavanja širenja virusa.

Mama je u svojoj objavi na Fejsbuku navela i da je na razglasu u avionu objavljeno da su deca koja ne mogu da nose maske izuzeta. Iako je govorila da dete ima samo dve godine i da ne može da je natera, posada je bila isključiva. Nisu prihvatili ni majčinu molbu da ostanu u avionu tako što će beba imati cuclu u ustima, objavili su mediji.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

avionizbačenamajka
Komentari (1)
Dodaj komentar
  • milovan

    Pravila su pravila.Ako nemozes ispostovati,ostani kod kuce.!!! Sta je sporno.A to sto ima sestoro dece.Nema veze sa pravilima.