Srpska posla: Snimak iz Paralije zapalio društvene mreže (video)

Novi snimak iz popularnog grčkog letovališta digao je veliku prašinu na našim društvenim mrežama. Naime, u snimku je prikazana Paralija uveče dok odjekuje – užičko kolo.

To je kod nekih evociralo uspomene, pa se sećaju kako su i sami ranijih godina na koncertu u centru Paralje igrali kolo i kako je bilo prelepo.

Kažu i kako nema ničeg lošeg u negovanju narodne muzike.

„Ne vidim problem, valjda treba da se ponosimo što se naše kolo svira u drugim državama, a ne da se stidimo…“, kaže se u jednom komentaru na ovaj snimak.

Većina se ipak ljuti zbog svega.

„Pa ovo je kao na vašaru, jadan narod koji ima smeštaj u blizini.“

„Strašno, odeš na more u Grčku da bi čuo neki sirtaki ili nešto grčko?A na kraju čuješ naše kako puštaju užičko kolo ili neki turbofolk? Zato je po meni u Grčkoj najbolje letovati tamo gde ima najmanje naših ljudi. Iskreno, u Paraliju ne bih otišao ni besplatno.”

Mnoge je to podsetilo na sada već kultni snimak u kom Srbi u Paraliji igraju kolo u plićaku.

A ako stavimo na stranu burne reakcije, oni koji ovog leta planiraju u Grčku svakako mogu u Paraliju koja uvek rado dočekuje srpske turiste. Ali oni kojima takav vajb nije blizak uvek mogu da izaberu neko drugo mesto u ovoj zemlji.

Ako neka država ima divnih destinacija za svačiji ukus – to je Grčka.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

grckaparaijaturisti
Komentari (1)
Dodaj komentar
  • Miona

    Nije stvar u kolu. Lepo je. Ali zna se ko tamo letuje. Fukara i ciganija koja nosi lonce sarme, vrece krompira i pravi ajvar da potrosi tudju struju. Jadni Grci. Jedini nacin da se otarase ovih ‘turista’ je da drasticno podignu cene pa da im mozda dodju i ‘normalni’ turisti.