Starija sestra je najvažnija osoba u vašem životu

Ako imate stariju sestru, onda ste stvarno srećnica. Svaki put kada imate problem ili se desi nešto uzbudljivo, vaša sestra je prva osoba sa kojom želite da razgovarate o tome. Neće mnogo ljudi prolaziti kroz vatru zbog vas, ali sestra definitivno hoće ako mora. Toliko vas voli. Čak i kada postoje neslaganja među vama i kada vas nervira, i vi nju bezuslovno volite, piše “iheartintelligence“.

Ona je vaša druga majka i najbolja prijateljica. Njena ljubav prema vama je bezuslovna. Iako ponekad kritikuje, uvek je podrška. Ona vas uči mnogim životnim lekcijama i daje vam najbolje savete jer je ona već prošla ono sa čim vi tek treba da se suočite, prenosi “BUKA“.

1. Uvek je tu za vas

Uprkos svemu kroz šta prolazite, vaša sestra je uvek uz vas. Kad god ste tužni, ona zna tačno šta treba da kaže da vas razveseli. Ako se svađate sa roditeljima, ona će vas uvek braniti, čak i kad niste u pravu. U stvari, ona je jedina osoba koja vas stvarno razume, i uvek se možete osloniti na nju. Na kraju krajeva, odrasli ste pred njenim očima. Ona je uz vas na svakom koraku vašeg putovanja.

2. Ona je vaša najveća obožavateljka

Odrastanje uz sestru oblikuje vas u nezavisno i ambiciozno ljudsko biće. Čak i kada to ne primjećujete, ona vam pomaže da postanete osoba kakva ste oduvek željeli da budete. Niko vas neće podržati kao vaša starija sestra. Ona će vas uvek ohrabrivati da pratite svoje najsmelije snove i pomoći će vam da postignete svoje ciljeve. Štaviše, ona veruje u vas više nego što veruje u sebe.

3. Ona vas voli bez obzira na sve

Ako imate stariju sestru, nikada se nećete osećati usamljeno ili nevoljeno. Sestrinska ljubav je bezuslovna i nesebična. Šta god da uradite, znate da joj se uvek možete obratiti za savet ili potražiti rame za plakanje. Vaša sestra je vaša najbolja prijateljica koji će bez obzira na sve biti uz vas. Zapravo, braća i sestre koji se vole odrastaju u empatične i brižne osobe.

4. Ona brine o vama

Bilo da imate temperaturu ili vam je slomljeno srce, vaša starija sestra zna kako da se brine o vama. Ona zna najbolji lek za skidanje temperature i najdelotvorniju terapiju za lečenje vaših povređenih osećanja. Kad god vam je potreban neko za razgovor, ona je tu da vas sasluša. Uvek ćete joj biti prioritet.

5. Ona je brutalno iskrena

Svakome je potrebno da ga neko s vremena na vreme spusti na zemlju. Vaša starija sestra je vaš najbolji kritičar. Nikada vas ne bi lagala, samo da bi se vi bolje osećali. Umesto da ulepšava istinu kao što bi to uradila vaša prijateljica, ona će vam reći iskreno šta misli. A vi ćete je poslušati jer znate da je u pravu. Jer sestre su uvek u pravu.

6. Ona uvek razume

Kada ste sa sestrom, možete biti potpuno opušteni. Ona razume vaše blesave šale i poznaje značenje svakog izraza vašeg lica. Nema potrebe za pretvaranjem, zato što ona može da pogodi šta vas muči samo gledajući u vaše oči. Ona vidi šta je iza vašeg osmeha i zna da li je on iskren ili krije dublje emocije.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

sestra
Komentari (0)
Dodaj komentar