Tvrde da deluje: Izlečite se “vodenom terapijom”!

Broj onih koji su povratili svoje zdravlje zahvaljujući samo ispijanju vode, nemerljiv je. Nuspojava nema, ne iziskuje novac. Sve se zasniva na jednoj tehnici iz Japana, gde imaju naviku piti vodu odmah nakon buđenja.

Dakle, nije reč o posebnoj terapiji, već navici koju bi trebali usvojiti čim ustanete. Njenu efikasnost su potvrdili svi koji su je probali.

Da ova terapija nije bez naučnog osnova svedoči i to da je preporučuju i iz “Japan’s Sickness Association” – (Udruženje bolesnih Japana), koji imaju samo reči hvale za ovaj vid lečenja. Ova vodena terapija jača imunitet, otklanja stres i budi energiju. I ispostavilo se da je tako i u praksi. Bitno je samo vodu ispiti odmah nakon buđenja i 45 minuta posle ništa nemojte jesti.

Dakle, odmah po ustajanju, a pre pranja zuba, popijte minimum 4 čaše ili cca 6 dl tople vode (ne hladne!). Postupno povećavati količinu vode dok ne dođete do litar i po, ako možete. Zatim, normalno operite zube i nemojte jesti ni piti ništa narednih 45 minuta. Nakon doručka, nemojte jesti ili piti ništa narednih dva sata. Ovo metoda nema popratnih efekata, osim što ćete češće ići u toalet.

Ova terapija ima pozitivne efekte kod glavobolje, bronhitisa, astme, bolesti bubrega i urinarnog trakta, povraćanja, gastritisa, dijareje, hemoroida, bolesti uha, grla i nosa.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

vodalečenje
Komentari (0)
Dodaj komentar