Tvrdi da je zatrudnela bez seksa: „Bila sam devica“ (video)

Jedna korisnica društvene mreže TikTok podelila je sa svojim pratiocima video-snimak u kom je ispričala prilično neobičnu priču o tome kako je zatrudnela.

@sammiisabelx3

And that is how i have a 5 year old son. #makeitstop #pregnant #fyp #pregnancy #story #storytime #mystory #funny #fml

♬ I am at ur moms house – elizabeth_chetwynd

Samanta Lin Izabel imala je 19 godina kada je saznala da će postati majka. Međutim, ono što je najčudnije u celoj priči je sledeće: Samanta tvrdi da nikada nije imala polne odnose, i da je zbog toga bila šokirana što je zatrudnela.

„Osetila sam bolove u stomaku i primetila da mi menstruacija kasni nedelju dana. Pomislila sam na trudnoću, ali to sam smatrala nemogućim jer nikada nisam imala penetrativni seks“, rekla je.

Kako kaže, bilo je raznih stvari, ali polni organ njenog dečka nikada nije „ušao“ u njen polni organ. Za svaki slučaj, uradila je test na trudnoću. Kada je on bio pozitivan, otišla je kod ginekologa koji je potvrdio da je trudna već pet nedelja.

Dženifer Linkoln, ginekološkinja, rekla je da je sperma ipak nekako morala da dođe do Samantinog polnog organa.

„Nije važno šta stavljate unutra – penis, prst ili pileći batak. Ako na bilo čemu što ulazi u vaginu ima sperme, može da dođe do oplođenja. Ovakvi slučajevi su retki, ali mogući“, objasnila je ona za Buzzfeed.

Inače, Samanta je rodila sina pre pet godina i zove se Bentli. Nedavno je Bentli dobio i brata, koji je, naglašava Samanta, začet tradicionalnim putem.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Devicatrudnoća
Komentari (1)
Dodaj komentar
  • Avenger

    „Kako kaže, bilo je raznih stvari“ E pa snajka, bolje spreči da ne zakmeči.Pušenje je nekad korisno, probaj pa se uveri sama.