‘U braku smo 20 godina, a moj muž ima aferu s istom ženom – punih 15’

„Moj suprug i ja u braku smo već dvadeset godina. On je uvek puno radio i često bio odsutan, ali navikla sam se i zabavljala se s naše dvoje dece. Ali, nedavno mi je jedan od suprugovih bivših kolega rekao da je moj suprug u vezi s istom ženom već 15 godina, odnosno većinu našeg braka“, napisala je jedna žena za stručnjaku za odnose Kolin Nolan.

Kolega joj je rekao da mu je muka laži njenog supruga i da smatra da bi trebalo da zna šta se događa iza njenih leđa. Ona se sada oseća posramljeno jer nije videla nikakve znake da njen muž ima aferu, ali kada je počela da traži dokaze, otkrila je poruke i razgovore na njegovom telefonu.

– Kad sam se suočila s njim, shvatio je da ne može da me laže, ali je pokušao da kaže da će ostaviti tu ženu i iskupi se. Naša deca sada takođe znaju za prevaru i ne žele da razgovaraju s njim. Ne znam šta da radim. Nisam radila godinama i bojim se da ću uništiti našu porodicu. Uglavnom, ne mogu da verujem da mi je celi brak bio lažan – zaključila je očajna supruga.

– Ono zbog čega ćete se skoro odmah osećati bolje je da preuzmete kontrolu nad svojim životom. Kad ste dugo u braku, zastrašujuća je pomisao da odjednom ostanete sami, ali ako odlučite da napustite supruga, nećete biti sami. Imaćete podršku svoje dece i drugih članova porodice i prijatelja. Razumem da se osećate nasamareno i naivno, ali greška je njegova, ne vaša – odgovorila joj je Kolin.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

aferamuzbrakprevara
Komentari (0)
Dodaj komentar