Živela je 15 godina u srećnom braku, a onda je slučajno saznala istinu

Punih 15 godina jedna verovala je da živi u srećnom braku, ali nije znala s kim zapravo živi. Suprugovu tajnu otkrila je sasvim slučajno.

Šokirala se jer nikada nisu imali većih problema, a i seksualni život im je bio odličan. Često joj je govorio da je voli. Kada joj se učinilo da je postao malo tajanstven, počela je sumnjati da ima ljubavnicu.

Jednog dana vozila je sinove na fudbalsku utakmicu, a njen suprug ostao je kod kuće uz izgovor da čeka važan konferencijski poziv. Bavio se finansijama i često je imao takve pozive i nije bilo ništa čudno što bi kod nje izazvalo sumnju. Njegov unosan posao obezbedio im je lagodan život u velikoj kući s bazenom i imaju odličan standard, piše Kidspot.

Kada je već krenula, shvatila je da su zaboravili štitnike za decu pa se vratila kući. Svog supruga je zatekla u prostoriji za gledanje filmova, sasvim golog na kauču. Gledao je film za odrasle u kojem su glumice bile obučene u školske uniforme. Iznenađena i šokirana, vrisnula je i rekla mu da je svinja i izjurila iz njihovog doma.

Ostatak dana je provela van kuće kako ne bi morala da se vrati i suoči sa suprugom. On se te večeri iselio i otišao kod svojih roditelja. Zvao je i rekao joj je da ima problem. Otkrio je da je zavistan od 18+ filmova i da ih gleda svaki dan najmanje tri sata i da mu je potrebna stručna pomoć.

Gledao je te filmove u njihovom kućnom bioskopu za vreme dok su se deca igrala u sobi pored. Shvatila je da mora da ga ostavi i podnela je zahtev za razvod. Ubrzo nakon toga, muškarac je pronašao novu devojku i ušao u novu vezu.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

istinamuzzavisnost od seksa
Komentari (1)
Dodaj komentar
  • Anonimni

    uuu strašno! stvarno je zločinac… 🙂