Krstarite Navigatorom Krstarice

Neprestano unapređujući sadržaje i usluge svog sajta, Internet Krstarica, domaći Web portal koji je zaista izlišno predstavljati, pre nekoliko dana kreirala je i sopstveni navigator, dostupan svim njenim posetiocima.
Uz Navigator Krstarice korisnici će moći da pretražuju željene sadržaje na Web-u i označe pretražene reči na strani, pri čemu će lm istorija pretraživanja u svakom času biti dostupna u padajućem meniju. Navigator Krstarice raspolaže i opcijama koje se mogu prilagoditi individualnim potrebama, besplatan je, a za njegovu instalaciju neophodno je svega nekoliko minuta.
Tim autora i kreatora ove aplikacije pobrinuo se i za najčešće postavljana pitanja, izlazeći tako u susret korisnicima koji prilikom instalacije eventualno mogu naići na ma kakvu nedoumicu. Odsad je, dakle, dovoljno da izaberete opciju Open iz dijaloga File Download, pa da se prepustite sigurnom Web krstarenju. Navigator Krstarice radi pod MS Windows 95/98/ ME/NT/2000/XP/Server 2003, neophodan je i MS Internet Explorer verzija 5 ili novija, a možete ga preuzeti sa adrese http://navigator.krstarica.com/

(„COM“, 25. maj 2004)